• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Cc

ankanka

Zaciekawiona BB
9 dni temu mialam 2 cc. Dalej nie doszlam do siebie. Brzuch mnie nadal boli a o kregoslupie nie wspomne. Nie moge stac na nogach dluzej niz 5 minut bo umieram. Dodam ze moje cc trwalo 2h, mialam bardzo duzo zrostow i lozysko przodujace. Nie mogli wyciagnac dziecka. Czy to ma tak wygladac? Po pierwszym cc tak nie bylo :(

reklama
9 dni temu mialam 2 cc. Dalej nie doszlam do siebie. Brzuch mnie nadal boli a o kregoslupie nie wspomne. Nie moge stac na nogach dluzej niz 5 minut bo umieram. Dodam ze moje cc trwalo 2h, mialam bardzo duzo zrostow i lozysko przodujace. Nie mogli wyciagnac dziecka. Czy to ma tak wygladac? Po pierwszym cc tak nie bylo :(
A nogi bolą od kręgosłupa ? Ja też miałam CC 3 tyg temu i niestety mam powiklanie zakrzepica na lewej nodze. Też mnie bolał kręgosłup strasznie, że nie mogłam się wyprostować, siedzieć czy leżeć, potem ból zaczął promieniować do lewej nogi...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry