anaconda27
styczniówka2006
Ja przyjmowałam te pigułki przez dwa m-ce i miałam krwawienia dwa razy w m-cu i moja gin kazała je odstawić, niestety dopóki karmisz dużego wyboru przy antykoncepcji nie masz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
ahhhh i okres trwal 7-8 dni,teraz juz 2 miesiac nie mam krwawieńhej! ja tez uzywam cerazzette od 2 miesiecy,świetnie je toleruje,a nosze szkla kontaktowe i czasem mialam problem z tym.mialam juz 1 okres po porodzie,a teraz nie wystepuje krwawnienie,czyli wszystko przebiega tak jak w ulotce) polecam je,chodz wiem,ze nia kazdy moze korzystac,jedna w moich kolezanek miala problemy z krążeniem i zatory przy tych tabletkach,ale to chyba odosobnione przypadki...
ale skoro nie karmisz piersia to mozesz sprobowac innych,jak te zawioda,ja jak skoncze karmic to cche sprobowac plastrów...uzywalyscie ich moze???ahhhh i okres trwal 7-8 dni,teraz juz 2 miesiac nie mam krwawień
Nie wiem dlaczego. Ginek powiedzial ze mam nie robic przerw miedzy jednym a 2gim opakowaniem, mam je brac non toper przez pol roku. Mam wykupionych 6 opakowan (1 op 40zl) Masakra...., juz przytylam a nigdy przy tabl anty nie tylam! Nie wiem co jest grane.... musze wybrac sie do ginka. Myslalam ze przez te pol roku nie dostane okresu przy karmieniu cycem, ale czy to okres
z moją pamięcią do brania witamin brałabym pewnie jedną na tydzień 

Aluśka, ja cerazetkę biorę to mogę Ci wieczorami na domówkach przypominaćCo do tabletek cerazette to ja już je zakupiłam ale jak na razie jeszcze ich nie brałam tak się jakoś zbieram aby je w końcu rozpocząć ale ciągle zapominamz moją pamięcią do brania witamin brałabym pewnie jedną na tydzień
Brak mi systematyczności :-( musiałabym sobie załatwić osobisty przypominacz który codziennie o określonej porze krzyczał by weź! tabletkę weź tabletkę!![]()