reklama

Cerazette

Dziewczyny a mi lekarz polecil ostatnio i dal mase ulotek na temat plastrow tak czytam i czytam i chyba sie zdecyduje bo nie sa grozne dla watroby no i te wieczne pilnowanie godziny to jest dla mnie straszny problem jeszcze sie chyba nie zdazyło zebym wziela o czasie:-)

reklama
ja kończe z cerazette w niedziele- przestałam karmić no i koniec opakowania. Ale nie mam kiedy iść do gina przyjmuje w pn i środy a ja wtedy mam zajęcia których nie mam jak odwołać :(

U mnie jak u Osinki, kupione i leżą :-D
Jakoś nie mogłam się przemóc...jednak to hormony i do mleka by coś tam przechodziło... no i ta regularność... ja i regularność :-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2:

A niby jakim cudem plastry maja byc lagodniejsze dla watroby niz pigulka ??? Przeciez tak samo do krwii przechodza wiec watroba i tak bierze udzial w oczyszczaniu krwii. TO wyglada na jakies sciemnianie producenta.

Pytia mi lekarz mówił żeby ich lepiej nie brać jak się nie karmi cyckiem nie wiem czy gorzej działają czy co bo nie pytałam i w tym tygodniu jak mi @ przejdzie ide do gina po cos nowego może plasterek kto wie??? Pogadam z nim może coś doradzi :):-):-):-):-)

Witam.
Jestem na tym forum pierwszy raz. Od 8 miesięcy jestem szczęśliwą mamą Martynki. Karmię córkę piersią. Stosuję też Cerazette-jednoskładnikową minipigułkę. Rozważałam różne formy antykoncepcji. Razem z miom gin zadecydowaliśmy o Cerazette. I muszę powiedzieć, że w moim przypadku sprawdzają się na 100%.
Nie mam żdnych skutków ubocznych, mleka dużo a dziecko rozwija się bardzo dobrze. Brak miesiączki jest moim zdaniem na plus. A mergines bezpieczweństwa to 12 godz. więc nie jest źle.
No i skuteczność wysoka.
Polecam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry