reklama

Cesarka Bonifratow Katowice

Asia Kasia

Fanka BB :)
Witam Mamusie 😊 chciałam bym się dowiedzieć jak wygląda sprawa z cesarka w tym szpitalu? Może jest tu jakaś mama która mogła by mi powiedzieć jak to wszystko wygląda

reklama
W Tychach mój Mąż też nie mógł być przy cc. Jednak tam. Pracuje Mój lekarz prowadzący więc chce tam rodzic bo w Tychach nie mam możliwości. Termin cesarki już ustalony. Interesuje mnie tylko jak to wygląda po cięciu.

Mają mleko bebilon i nan. Nie nikt nie naciskał. Ja miałam problemy z laktacja bardzo fajna polozna laktacyjna t am jest. Mówili mi zebym nie czuła się gorsza, że karmie mm.
Ja właśnie balam się że będą tam naciskać w Tychach naciskali bardzo.. Więc z wyboru chce karmić mm i mam nadzieję że nikt nie zrobi mi tam problemu

reklama
Ja właśnie balam się że będą tam naciskać w Tychach naciskali bardzo.. Więc z wyboru chce karmić mm i mam nadzieję że nikt nie zrobi mi tam problemu
Wątpię żeby robili problem, mi tez polozna laktacyjna rozpisała plan na wyjście a właściwie dwa w sumie jak rozkręcić laktacje i jak ja zastopowac do wyboru dla mnie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry