Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja miałam mieć 3 i koniec ... Teraz się plstalo jak się stało ... Przecież nie usunę ....ale strasznie się boje !!!Na Fejsbukowej grupie "cięcie cesarskie" są weteranki które się chwaliły 7, 8 cesarkami. Wiadomo, jedna już po 1 cc ma problemy z kolejną ciążą a inne się kroją bez opamiętania. Pomijając samo zrastanie się blizny trzeba wziąć pod uwagę środki znieczulające stosowane podczas i po operacji. One też na jakiś czas zostawiają ślad w organizmie.
Nikt nie mowi, zeby usuwac. Mowie tylko, ze na FB masz grupe, gdzie sa mamy weteranki, ktore mialy nawet po 8 cięć i żyja. Nie mowie oczywiscie, zeby sie nimi inspirowac, chociaz podobno lekarze nie odradzali im kolejnych ciaz.Ja miałam mieć 3 i koniec ... Teraz się plstalo jak się stało ... Przecież nie usunę ....ale strasznie się boje !!!
Hey jak u cb zakończyło się , też będę mieć 4 cc i jestem bardzo przerażonaHej dziewczyny. Mam pytanie czy miała któraś z was 4 CC ? I podzieli się jak to przeszlyscie ? . Ja miałam 3 CC i okazało się że jestem w 4 ciąży ... Jestem przerażona .