Anna normalnie wyplywala mi....ale zauwazyli to dopiero po kilkunastu godzinach..bokiem wyplywal..ale nie wszystko,nie mam pojecia co zrobili.Polozna mnie podmywala na drugi dzien i mowi ze cewnik zle zalozony bo wyplywa bokiem...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a czy cewnikowanie jest bolesne? i czy mogę ogolic sie sama? i jeszcze jedno, ta pierwsza dobe przed cc, leze na oddziale polozniczym na ktorym pozniej bede po porodzie czy na patologii i musze przeniesc swoje rzeczy na inny oddział?
to nie prawda ze przy kazdej cesarce dostaje sie tlen.Tlen jest tylko wtedy gry sa komplikacje gdy spada saturacja czy cos tam innego,w kazdym badz razie oni widza na monitorze kiedy podawac.Ja mialam tlen ,ale dla tego ze czesto sie zdarza ze u osob niskich znieczulenie idzie do gory zamst do doły .Wtedy ciezko jest oddychac.godzine po cesarce moglam juz pic).Dawali mi kroplówki odznieczulajace zebym mogla sama swobodnie oddychac i z tej przyczyny juz sie pilo wode
cewnikowanie ja miałam przed zniecuzleniem.A tak sie bałam znieczulenia ze cholera. Facet mi gada zebym sie nie ruszała bo on teraz mnie chce znieczic.Dotkna mnie watą a ja tak podskoczyłam że nie wiem.Musiei mnie trzymac
![]()
Carmella moja szwagierka miala to samo nawet lezala 2 razy w szpitalu w czasie ciazy z powodu zbyt zabużonego rytmu serca,a rodzila natuaralnie,potwierdzenie od kardiologa miala ale lekarze tego nie uznali wg nich to nie jest duzy problem.Dodam ze szwagierka rodzila w szpitalu w ktorym pracuje(jest pielegniarka) a i tak nic to nie dalo.Jak idziesz na nfz to nie placisz za zaswiadcznie.