reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Chce być piękna...i zrelaksowana!!!

catherinka pisze:
A ja idę idę i nie mogę dojść... Czy znajdę na to czas? :(

znajdziesz ;) jak synuś pójdzie do przedszkola ;);)

ja muszę iść, bo mi wypadają, może się wzmocnią jak skrócę,poza tym mam postrzępione końcówki, ostatni raz cokolwiek z włosami robiłam tydzień przed porodem ::)

reklama
ja tez muszę przeprowadzić remont na głowie i mam super mobilizujący pretekst....chrzciny mojego syncia, w końcu za parę lat, jak obejrzy zdjęcia, to wolałabym zeby zobaczył ładną mamunię, a nie przerażającą strzygę ;D

fionka pisze:
ja tez muszę przeprowadzić remont na głowie i mam super mobilizujący pretekst....chrzciny mojego syncia, w końcu za parę lat, jak obejrzy zdjęcia, to wolałabym zeby zobaczył ładną mamunię, a nie przerażającą strzygę ;D

;D ;D ;D

catherinka pisze:
No własnie mi też i myślę, że ścięcie trochę je wzmocni. Ja ostatni raz u fryzjera byłam w pod koniec stycznia ::)

oj widze ze wszystkie ..."na jednym wozku jedziemy":)....ja tez ostatni raz u fryzjera bylam przed porodem ........no a teraz pare dni temu przed chrzcinami zdecydowalam sie na kolejny raz ...ale tylko na podciecie koncowek...........
Myslalam nad pasemkami ....ale pozostalo na tym ze w sobote wieczorem przed chrzcinami moj maz farbowal mi wlosy ;D...hihi nawet mu to wyszlo jak na jego pierwszy raz:):)

tereskaa brawo dla męża ja bym mojemu nie dała farbować moich włosów straciłby cierpliwość i w połowie wyszedł :):):)

agawa1 pisze:
tereskaa brawo dla męża ja bym mojemu nie dała farbować moich włosów straciłby cierpliwość i w połowie wyszedł :):):)
nawet nie wiesz jak panikowalam ...........tymbardziej ze to bylo na kilka godzin przed chrzcinami ...no i raczej odwrotu nie bylo ;D............no ale siw udało:):)

reklama
ja u fryzjera po porodzie bylam juz 3 razy :) w jednym miesiacu ;Di dalej jestem z wlosow niezadowolona i za tydzien ide jeszcze raz :laugh:

Do góry