reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Chce być piękna...i zrelaksowana!!!

Oj,o centrum SPA to tez marze,ale chyba sporo kasy na to pojdzie...
To ja chyba w tym tygodniu sie wybiore do fryzjera na pasemka.Jak sie takiej jednej fryzjerki pytalam czy na farbe da sie zrobic pasemka,to powiedziala ze roznie bywa,ale z doswiadczenia wie ze na farby Pallete to marnie lapie jasna farba..
Ja jezeli hcodzi o masarze to czasami moge liczyc na Bartka- ona lubi to robic,a w miedzy czasie wyczysci mi tez plecki jezeli cos tam sie na nich "zagniezdzilo" ;) :laugh: ,ale dawno tego nie robil :-[
Kiedys mielismy taka umowe ze jak jest mecz,a ja nienawidze,to mu pozwalalam ogladac tylko jak mi pomasuje plecki ;D ...no i masowal bidak,jak sie chcialo pilke ogladac

reklama
:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Benita swietny watek. co do lakierow to ja takze podpisuje sie za INGLOTEM. poprostu sa super. ja lubie malowac paznokietki i strasznie nie lubie kiedy nie sa pomalowane :) (one mnie wtedy poprostu bola ::) )

a ja z wielka checia poszlabym sobie na saune (jeszcze nigdy nie bylam ) a potem na solarium :) - marzy mi sie piekna opalenizna ale nie bez przesady 8)

Benitka ty spryciulo ;D ;D ;D

ja z inglotem, tez mam dobre doświadczenia, czasami też kupuję lakiery w takich malutkich buteleczkach jak mam ochotę na jakiś odjechany kolor , który wiem, ze użyję najwyżej dwa razy

a co do polerowania paznokci i trzymania się na nich lekieru potwierdzam co pisze Kinga, na wypolerowanych czyli gładkich lepiej i dłużej się trzyma

benita_29 pisze:
Karolkaz,ty to mi dalas dziewczyno pomysl na nowy watek z tym tematem o mydelkach...
Benita- nawet się niespodziewałam że mój opis pachnących mydełek da innym natchnienie.......... :) :)

Co do lakierów rzeczywiście Inglot jest ok, ale ostatnio odkryłam coś fajnego mianowicie lakier firmy Essence trzyma się jak żaden i do tego jest w małym opakowaniu i niedrogi ok.8,5 zł.
Ta sama firma ma też cały arsenał kosmetyków do pielegnacji paznokci np. żel do skórek w kulce , piling do skórek- wypróbowałam na swoich pazurkach i polecam bez dwóch zdań Firma ta dostała nagrodę Twojego Stylu Doskonałaość Roku. Polecammm!!!! Do nabycia w Perfumieriach Douglas i Czasmi w Sephorze lub sklepie internetowym.

Muszę powiedzieć że ja zawsze staram się w wolnej chwili poświęcić trochę czasu dla siebie (tzw. targowisko próżności heheheh). Moje pewniki kosmetyczne , które działają szybko i skutecznie i pozwalają ładnie wygladać a co najważniejsze nie kosztują majątek to :

moja ukochana maszeczka bankietowa Dermiki (z drobinkami złotka tylko dla cery Tłusztej mieszanej i normalnej) koszt 20 zł za 6 saszetek-starcza na długoooo.Cera jest po niej piekna!!!

teraz odkryłam także maszeczkę La roche-Posay HydraPhasenawilża i zmiękcza - koszt 9 zł za dwie saszetki

ale bezkonkurencyjne jak dla mnie są tabletki do kąpieli Sephory!!!!!!!!!! sprzedają je na sztuki lub w zestawie (zestaw opłaca się bardziej),
poza tym Kupuję w Sephorze kosmetyki kolorowe - są produktem firmowym tej sieci perfumerii- mają doskonałej jakości fluidy czy kremy koloryzujące i super korektor w kompakcie (jeśli ktoś ma cerę z problemami ) i piękne ciecie do oczu. Wszystko za naprawdę rozsądne pieniądze. :) :) :) :) :) :) :)

ale wątek!!! Wątek próżności ;D ;D

asioczek jak Cię zobaczyłam w tej wannie to mało nie spadłam z krzesła! ::)

Co do lakierów rzeczywiście Inglot jest ok, ale ostatnio odkryłam coś fajnego mianowicie lakier firmy Essence trzyma się jak żaden i do tego jest w małym opakowaniu i niedrogi ok.8,5 zł.
Ta sama firma ma też cały arsenał kosmetyków do pielegnacji paznokci np. żel do skórek w kulce , piling do skórek- wypróbowałam na swoich pazurkach i polecam bez dwóch zdań Firma ta dostała nagrodę Twojego Stylu Doskonałaość Roku. Polecammm!!!! Do nabycia w Perfumieriach Douglas i Czasmi w Sephorze lub sklepie internetowym.

Muszę powiedzieć że ja zawsze staram się w wolnej chwili poświęcić trochę czasu dla siebie (tzw. targowisko próżności heheheh). Moje pewniki kosmetyczne , które działają szybko i skutecznie i pozwalają ładnie wygladać a co najważniejsze nie kosztują majątek to :

moja ukochana maszeczka bankietowa Dermiki (z drobinkami złotka tylko dla cery Tłusztej mieszanej i normalnej) koszt 20 zł za 6 saszetek-starcza na długoooo.Cera jest po niej piekna!!!

teraz odkryłam także maszeczkę La roche-Posay HydraPhasenawilża i zmiękcza - koszt 9 zł za dwie saszetki

ale bezkonkurencyjne jak dla mnie są tabletki do kąpieli Sephory!!!!!!!!!! sprzedają je na sztuki lub w zestawie (zestaw opłaca się bardziej),
poza tym Kupuję w Sephorze kosmetyki kolorowe - są produktem firmowym tej sieci perfumerii- mają doskonałej jakości fluidy czy kremy koloryzujące i super korektor w kompakcie (jeśli ktoś ma cerę z problemami ) i piękne ciecie do oczu. Wszystko za naprawdę rozsądne pieniądze.
Coś mi nie wyszło i zamieściłam swój tekst w cudzym cytacie

Boze,juz zaczynam miec wyrzury sumienia ze zamiast o maluchach,rozgadalysmy sie o kosmetykach i takie tam  ::)  ::) Aaaale chyba zasluzylysmy,co?!!  :p Ja na temat roznych kosmetykach to szaleje- lubie kupowac roznego rodzaju szminek,cieni do oczu i tak dalej,a co do wanny i roznych olejek i plynow to wogole swiruje...aczkolwiek ostatnio sie troche zaniedbalam.
Wlasnie mam ochote ostatnio kupic sobie cienie o kolorze jasnym zielonym czy cos w tych odcieniach ale nie wiedzialam jakiej marki- to moze zajrze do Sephory...a lakier kupie Inglota jak tak bardzo go sobie chwalicie.  :)
Co do opalania w solarium,to ja jednak wole zima,bo wtedy jakos sie chumor odrazu poprawia.Ostatnio jak bylam w ciazy i mialam dolki to sie zastanawialam nad swiatloterapia ale ponoc to bardzo droga extra...

Ja dzis kupilam korektor rozstępów z Loreala. Bede go nakładac na piersi tylko nie wiem czy moge bo karmie a tam nic nie jest napisane. najwyzej poczeka na połce.

Potwierdzam, Inglot jest ok i w fajnej cenie :) I fakt, paznokieć wypolerowany lepiej trzyma lakier. Tylko, że jak komuś się rozdawają to co zrobić? Pomóżcie!!! Podczas ciąży było w miarę ok, a teraz paznokcie dramta o włosach nie wspominam...

reklama
catherinka pisze:
Potwierdzam, Inglot jest ok i w fajnej cenie :) I fakt, paznokieć wypolerowany lepiej trzyma lakier. Tylko, że jak komuś się rozdawają to co zrobić? Pomóżcie!!! Podczas ciąży było w miarę ok, a teraz paznokcie dramta o włosach nie wspominam...
Katherinka,z pewnoscia Cie moge uspokoic ze z wlosami juz w krotce bedzie o.k U mnie odrazu po porodzie nie wypadaly,ale zaczely gdzies miesiac temy czyli 4 miesiace po.No i tak okropnie wypadaly ze przy myciu,przy czesaniu,na poduszce po nocy znajdywalam dokladnie garstki swoich wlosow.Koszmar!!!Myslalam ze naprawde zostane bez wlosow,nigdy do tej pory tak mi wlosy jeszcze nie wypadaly.No i trwalo to gdzies tez z miesiac...niestety nie krocej.No i nagle pewnego ranka sie obudzilam i zauwazylam ze na poduszce bylo znacznie mniej wlosow niz do tej pory ;D No i teraz juz wypadaja tak normalnie,pojedynczo...w sumie najbardziej to poptrafi mi Majeczka wyrwac z glowy ;) ;D

Do góry