reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Chce być piękna...i zrelaksowana!!!

Kasia ja mam woski i taki podgrzewacz jak u kosmetyczek
w zeszlym roku na dzialce bylo pierwsze woskoweanie i k....a tak sie pokleilam ze chodzic nie moglam i rak opuscis ...... :angry::no::szok::wściekła/y::-p:-p;-)

reklama
Woskiem to ja tylko brwi robilam ale odkad jestem w uk musze sobie sama pinseta wyrywac czego nie znosze!:baffled:

Karolkaz jak wygladaja te z Joanny chyba nigdy z czyms takim sie nie spotkalam ze mozna sobie samemu zrobic:eek:

w niedziele wyciągnęłam Piotrka na koncert - było super!! A wczoraj znowu joga + rower - fajnie jest robić coś dla siebie :)
Całe szczęście mam takie brwi, z którymi nic robić nie muszę, więc oddycham z ulgą,że nie muszę machać pensetką lub katować się woskiem :)

Osinka - zdjęcia poproszę :)

osinko, zdjęcia dawaj, zdjęcia :tak::tak::tak:

Karolka, a jak ten wosk się nakłada?? Ja sobie nie wyobrażam nakładania takiego cuda, bo bałabym się, że depilacja będzie nierówna...

osinko, zdjęcia dawaj, zdjęcia :tak::tak::tak:

Karolka, a jak ten wosk się nakłada?? Ja sobie nie wyobrażam nakładania takiego cuda, bo bałabym się, że depilacja będzie nierówna...
Kinia bardzo prosto przyklejasz papierek nasączony woskiem w miejsce które chcesz wydepilowac (a te plastry tne na mniejsze dzięki temu skutecznosc jest super) ..i potem odklejasz w przeciwną strone niż rosna włoski..takie plasterki sa bardzo dokładne ..także polecam ...ja mam strasznie geste brwi i mocno odrastaja wiec jest to w ekstremalnych warunkach sprawdzone:tak:;-);-)

ja nie znasze wyrywania brwi pesetka wrrrrrrrrrrrrrrr-bedziecie sie smiac ale gole zwykla maszynka:-p:zawstydzona/y:-zawsze rowno i szybko-jeden bol szybko odrastaja

dzis postanowilam ze sie na zakupy i spacerek wystroje,pomaluje-echhhhhhhhhh i wiecie co poczulam sie piekna :zawstydzona/y: naprawde ledwo wyszlam z domu i juz znajomy sie pyta czy ja na randke sie nie wybieram(tomek spal) hehehe:-Dz dzieckiem na randke............no i w sklepie pani sie pytala gdzie ja taka wystrojona.................tego mi trzeeba bylo-poczylam sie kobieta a nie szara myszka.....................

a co do depilacji-ja najlepiej lubie zwykla maszynka-mam depilator philipsa z koncuwka masujaca ale jest jakos malo dokladny:baffled:no ale wloski dopiero po 3 tyg a tak jak maszynka to co 2 dni-mamy przechlapane z tym goleniem!

reklama
Fakt, z tym goleniem to przechlapane. Ja używam depilatora, a jak nie mam czasu i siły to na szybko damskiej golarki philipsa (elektrycznej). Najbardziej mnie wkurzają pachy i bikini, bo strasznie szybko rosną.

A te plasterki z Joanny to na bikini się nadają? Może by na dłużej było.
A co do wosku u kosmetyczki, to ja nigdy nie daję rady zapuścić takich włosów, żeby się opłacało. Bo jak zaczynają rosnąc to zaraz golę, bo mnie wkurzają.

Ostatnio czytalam o depilacji laserowej. 4 zabiegi i spokój na życie, ale ile to kosztuje!!!!! Szok!!!!!

Do góry