reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chcę mieć dziecko...

cześć dziewczynki:*:*:*

Mazia no widzisz:) i przynajmniej dzidziusia widziałaś! jak powiesz rodzicom to nam powiedz jak zareagowali:D:D i gratuluję pracy:) kiedy im powiesz o ciąży?

Cornelka...ja chyba też mam jakieś zapalenie, ale do ginka nie mam jakoś weny się wybrać, szczególnie,że moja (chodzę publicznie) przyjmuje wszystkich na jedną godzinę, a nie uśmiecha mi się siedzieć 2 h w poczekalni....w tym upale..

Elisse:) czekamy na sprawozdanie:D:D:D

Matosia i Kinga coś tu nie zaglądają, ale one chyba gdzieś wyjechały prawda?

a co tam u naszej Cannelli?

a Polna znów nas zostawiła:p

reklama
hej hej :) ja wczoraj wróciłam, ale nie byłam w stanie pisać ze zmęczenia, spałam tylko 2 i pół godziny a połowe dnia sprzątałam po imprezie potem pojechalismy po Antosie i do wieczora zachowywałam się jak duch, no ale dzisiaj to już wyspana i wypoczęta względnie. Na 13 mam fryzurę próbna boję się, że nic z tego nie będzie nie będę mogła dogadać się z fryzjerką :(. No ale zobaczymy jak wrócę zdam relację. Pozatym teraz mam starsznie dużo na głowie i mało czasu :( do tego nic nie idzie po mojej myśłi :(. A pozatym znalałam sobie bukiet, chciałam bym taki
http://www.przewodnikmp.pl/forum/richedit/upload/2k27b7fdd006.jpg
tylko, że z białych. A co Wy myślicie?
Elisse pędź do lekarza żeby sprawdził Ci czy wszytsko ok ;)
Mazia wyczytałam, że byłaś już u gin. Jaki dał termin porodu?

Przepraszam bardzo, że Was nie nadrobiłam, odpokutuję to później ;) ale poprostu brak mi czasu :(.

Anastazja idę do pracy do dużego zakładu produkującego fotele samochodowe,ja tam będe szyć pokrowce.Nie jest to szczyt marzeń ale w tej sytuacji nie mam co wybrzydzań.Biorę to co jest i gdzie daja umowe o pracę.Poza tym i tak długo tam nie mam zamiaru być.Potem pójdę na l-4

Matosia Om zgadza sie z USG terminu mi nie podała bo bylam na pogotowiu a tam sie tym nie zajmuja,ale na karcie wypisowej napisała ze 6 tydzień i 3 dzień więc zgadza sie to z OM.Czyli 1 kwiecień.A bukiet bardzo mi się podoba!!!!

Ostatnia edycja:
mazia zapewne chodzi ci o firmew lear bo bstatnio do meni dzwonili moja siostra jest tam brygadzistka ... nei wiem czy wiesz ale oni podpisza z toba umowe na miesiac po 4 meisiacach wyrzucaja nei wiem jak bedzie w twojej sytuacji

niunia ale jak jestem w ciązy to mnie wywalić nie mogą:) jesli mam podpisaną umowę zresztą to nie lear tylko manula w mysłowicach.I umowę bede mieć odrazu o pracę na 3 miesiace.

Anastazja idz koniecznie czym predzej to jest moje drugie zapalenie i nie wiem skad one sie biora:(a to jest gorsze od tamtego i czym szybciej tym lepiej wiec jesli masz podejrzenia idz umnie niby sa nr a i tak sie dlugo czeka

Matosia eh Ty imprezowiczko:p bikiet sliczny nie boj sie wszystko bedzie dobrze

Mazia pewnie nie moga Cie wywalic dlatego idz do lekarza wez zaswiadczenie ze jestes w ciazy i zaraz po podpisaniu umowy im to wrecz i pamietaj o swoich prawach bo pewnie beda jakis chwytow probowac

Mazia super, że wszystko w porządku jest :-) może serduszka nie słyszałaś, ale widziałaś jak bije :tak: Wyrzucić Ciebie z pracy nie mogą od pierwszych tygodni ciąży, ale nie pokazuj zaświadczenia zaraz z marszu. Chyba, że będziesz miała wykonywać niewskazana pracę dla kobiet w ciąży.
Cornellka zapalenia potrafią być bardzo męczące, nie czytaj za dużo informacji o tym, bo stwierdzisz, że masz same najgorsze objawy.
Anastazja lepiej iść do lekarza, jak zapalenie się rozwinie może być całkiem nieciekawie.

Elisse powinnas powiedziec mu natychmiast w koncu powinnien sie spodziewac ze z seksu wychodza dzieci tak czy nie?wiec nie masz sie co martwic to juz duzy chlopiec i czas najwyzszy na zalozenie rodziny powiedz mu w koncu bo sie zameczysz i dziecko przyokazji a tego w ciazy Ci nie wolno
nie uroilas sobie nic 2kreski byly na 3 testach wiec to pewne i do gina tez idz a jak wciazy to powinni Cie z marszu przyjac
Byłam dzisiaj u ginekologa i widziałam pęcherzyk jak na razie. Ale dopiero teraz będzie 5 tydzień. Dostałam witaminki i mam przyjść na kontrolę za dwa tygodnie. Wtedy będzie wiadomo na 100 % :-)
Elisse powinnaś mu w te pędy powiedzieć, że zostanie tatą, napewno chciałby się dowiedzieć jako pierwszy:) poza tym może będzie chciał z Toba pójść do lekarza kto wie:) a jeszcze jak jedziecie na wakacje to fajnie będzie jak on już będzie świadomy tego, że jedziecie w trójkę:D super będzie zobaczysz jak on się będzie cieszył:)
Dlatego nikomu nie powtarzam o ciąży, wie tylko moja kumpela, która ma już dzieci ;-) nono na pewno mój TŻ do lekarza chciałby iść, jeszcze wolałby mnie wysłać do swojego ojca, który przypadkiem jest ginem :eek: Moim marzeniem jest aby się cieszył :sorry2:. Ale znając go będzie załamany, że nic mu się w życiu nie układa i jeszcze na dodatek ma mieć rodzinę. Dopiero by mnie stresów nabawił heh. Twoja wersja bardzo mi się spodobała. Aż mi się cieplutko w sercu zrobiło :zawstydzona/y:

hej dziewczyny!!!
jestem po długej nieobecnosci nie dam rady Was nadrobic piszecei i piszecie!!!!

odpowiadam na zaległe pytania: bylismy w gorach -sobótka na weekend nie wiem kojarzycie??? małe spotkanie z lipcowkami 2007;-):tak:

az głupio mi pytac co u WAS bo pewnie wszystko jest napisane w postach ponizej:zawstydzona/y:
ale serdecznie pozdrawaim!

reklama
dziewczyny hej!

ja wpadam na chwilke...postaram sie nadrobic wszystko....jestem w trakcie malowania mieszkanai...robie jeszcze lozko dla misia (kupilam kilka desek i tworze :p ) wiec dzisiaj caly dzien cos...ale jutro postaram w wolnej chwili poczytac i napisac cos wiecej!
pozdrawiam i dobranoc :D

Do góry