reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Chcesz być na liście? napisz nam swoje dane

reklama
Dopiero teraz obejrzałam ten wątek :zawstydzona/y: więc dopiszę Magdalenkę do listy! Urodziła się 14 listopada 2006 (5 dni po terminie) o godzinie 9.40. Ważyła 3310 wzrost 54 centymetry. Rodziłam sama, bo mąż miał anginę i siedział w domku z Adriankiem.;-)

To i my sie dopisujemy:-)
Juleczka urodzila sie 29 listopada o 05:30.Wazyla 3450 i miala 57cm.Oczywiscie porod naturalny a szczesliwy mezus byl obecny:tak: Co prawda malutka miala byc grudniowym dzieciaczkiem(urodzila sie w 37tc) ale chyba bardziej odpowiadal jej miesiac listopad:-D

Witam
Mam na imie Marta. 16 listopada urodzilam synka Jakuba. Kubusiek urodzil sie 4 tygodnie wczesniej przez cesarskie ciecie. Wazyl 3300 g i mierzyl 53 cm.

Patrycja masz swietne dzieciaki, widzialam stronke. Konradek jest przesliczny, swietnie sobie radzi z chodzeniem i tanczeniem - az milo i przyjemnie popatrzec. Jak raczkowal to tak jakbym widziala mojego Kube z tymze pelzajacego :) Pozdrowienia dla Ciebie i Twoich Babli. Niedawno sie zapisalam wiec dopiero zaczynam aktywnie pisac :)

reklama
Megusku wiem że jestem upierdliwa:tak::-Dale znowu wkradł sie błąd ja miałam termin porodu na 25 pażdziernika 2006 a urodziłam 07 listopada2006:-):-):-):-):-)reszta sie zgadza:-):-):-)pozdrawiam

Do góry