Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej wszystkim, mam pytanie odnośnie tego łóżeczka chicco Baby hug 4in1, czy jest warty kupna i czy dziecko może spać w nim w nocy przy naszym łóżku sypialnianym?
Moim zdaniem jest zdecydowanie warty zakupu. Dla nas od początku przyjścia na świat córki był po prostu niezastąpiony - kiedy dziecko, jest maleńkie, możesz mieć je zawsze przy sobie - Baby Hug ma kółka i można łatwo zmieniać lokalizację - od kuchni, do salonu, czy wychodzić na taras.
W gorące dni dziecko się nie grzało, ponieważ łóżeczko jest siatkowane, co jest jego naprawdę sporą zaletą. Później wykorzystywaliśmy Baby Hug jako siedzisko - jak chcieliśmy spokojnie zjeść, dostawialiśmy łóżeczko do stołu w pozycji półsiedzącej - widziała co się dzieje i wszyscy byli zadowoleni
Co do spania, przespała kilka nocy u teściów, było ok, ale używamy na co dzień używamy Next2Me.
A i nad łożeczkiem jest taki panel z melodyjkami i światełkami, co jest dodatkową zaletą
Też bardzo polecam Niezastąpiony do opieki nad dzieckiem w ciągu dnia, noc moim zdaniem spokojnie może przespać, ale raczej noworodek, a nie np. 6 miesięczny bobas, który się juz bardzo wierci
Również bardzo polecam ! Moja córcia należy do dziecka, które musi widzieć, że ktoś jest obok, uwielbia jak się do niej mówi i spędza z nią czas. Dzięki temu jestem w stanie zrobić obiad, czy tez posprzątać dom. Zawsze mam ją na oku. Jak była noworodkiem to na początku w nim spała w nocy. Teraz za dnia czasami jest tam odkładana na drzemki.