reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Chłopak czy dziewczynka?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No kobiety (dziewczynki) mają to do siebie, że są bardziej skomplikowane od mężczyzn(chłopców). Ich można zrozumieć bez większych problemów a nas niestety ciężko rozgryźć. Oczywiście jak wszędzie są i wyjątki, ale wyjątek potwierdza regułę.

:)

reklama
I wyszło na to że dziewczynka we mnie mieszka :) Choć oczywiście pozostaje 00,01% że jednak chłopak.
Lekarz pokazywał wargi ( są to trzy kreseczki). Na jakieś anglojęzycznej stronie www znalazłam podobne zdjęcia z usg.

Byłam dziś na USG no i będzie chłopak :) A my mielismy imie tylko dla dziewczynki wiec teraz bedzie wielkie myslenie ... :)

Więc żeby było naprzemian to u mnie lekarz stwierdził że będzie dziewczynka :-) Miałam nadzieję na chłopca ale od początku czułam dziewczynkę i wszyscy też mieli takie przeczucie.

Więc żeby było naprzemian to u mnie lekarz stwierdził że będzie dziewczynka :-) Miałam nadzieję na chłopca ale od początku czułam dziewczynkę i wszyscy też mieli takie przeczucie.
to dalej będzie naprzemiennie bo u mnie CHŁOPIEC. i żeby było zabawnie, to babka która robiła skan nie zapytała nas czy chcemy wiedziec (zreszta nie po to tam dziś poszlismy) i tak się skupiła na pomiarze kości piszczelowej, że nawet nie zauważyła, że dziecko dupke wypieło i ślicznie pokazało swoją męskośc. dopiero mój okrzyk "it's a boy" jej uświadomił jak zatrzymała obraz. oczywiście przepraszala nas za zdradzenie tajemnicy, ale w sumie to dobrze. mój M. zaraz pobiegł do sklepu i zakupił browara oraz koszulkeFC Barcelona z napisem Junior :)))))))))

Gratuluje odkrytych tajemnic :) Ja już nie mogę się doczekać a nie wiem czy jutro gin zdecyduje się na USG - może poproszę o chociaż 2 minutowy szybki rzut oka, bo opcja jest taka że labo jutro sama wizyta albo już połówkowe - mąż trochę nadąsany bo nie da rady dojechać do nas. Ja mam przeczucie od początku, że chłopak i wszyscy mi tak też mówią, ale zobaczymy już niebawem czy to będzie Franek czy może Hela lub Tosia (tu wciąż nie ma decyzji co do imienia...)

Hej :) a ja miałam wczoraj USG i się potwierdziło- DZIEWCZYNKA! :D jestem taka szczęśliwa!
Przed samym USG zaczęłam panikować, bo tak bardzo chciałam córcię, że gdyby okazało się, że jednak chłopczyk, to chyba bym się najpierw podłamała.
Ale jest dziewuszka, cała i zdrowa. I mam całą masę zdjęć! :D Chyba sobie oprawię tę buzieczkę w ramki :)
... Nigdy, nawet przy największym zakochaniu nie czułam jeszcze takiego szczęścia, jak na widok buźki Mojej Córeczki :D
Życzę wszystkim mamusiom takiej samej radości! :D

A u mnie chłopczyczek!! Z dżondrami na pół monitora! :-) - tatuś jest bardzo dumny ;-)
Od samego początku czułam, że będzie synek i się potwierdziło :-)

Gratuluję wszystkim dziewczynom, które poznały płeć. Może i ja jutro się dowiem.

reklama
:szok:Przepraszam bardzio ale czy jest ktos kto jeszcze nie zna płci??
bo ja nie wqiem kiedy sie dowiem gdyz ta moja ginka mówi(podobno) dopiero pod koniec ciązy-jak juz jestes na wylocie..:dry:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry