Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No w końcu ktoś z poczuciem humoru a nie ciasna gumką w majtkachTo chyba miała być tylko taka zabawaJa z tych zdjęć nie jestem w stanie nic wywnioskować.
A który to tc?
Gdyby to jeszcze było zapisane w karcie .... Nie marnuj swojego czasu i nie komentuj skoro uważasz, ze ten wątek nie ma sensu.Wystarczy zaczekać do kolejnej wizyty i zapytać. A jak się niecierpliwisz to zadzwoń i niech sprawdzą w karcie jaka płeć.
Co Ci da opinia przypadkowych osób? X dziewczyn napisze, że to chłopiec. Y, że dziewczynka. A Ty nadal nie wiesz jaka płeć nosisz pod sercem![]()
I po co ta spina? Próbowałam pomóc. Przecież chcesz znać płeć. No to nikt poza lekarzem Ci nie powie. Chociaż zdarzają się pomyłki. Więc tak na 100 procent poznasz na porodówce. Jak się dziecko urodzi.Gdyby to jeszcze było zapisane w karcie .... Nie marnuj swojego czasu i nie komentuj skoro uważasz, ze ten wątek nie ma sensu.
Wybacz, ale ono jest bez sensu i nie ma co się unosić.Próbowałaś pomóc .... hmmm. A w jaki sposób? Twierdzą, że moje zapytanie ogólnie jest bez sensu bo poznam płeć na kolejnym USG lub w czasie porodu ? I po co wogole mi znać opinie obcych osób?
To po co jest to forum ?
I wiesz co lekarz ma zapisane w karcie zamiast płci? Że mama nie chciała jej poznać ...
Masz prawo do wyrażania własnej opini ale nie każda opinia jest warta wyrazenia ....
Milego dnia