reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chłopczyk czy dziewczynka :-)

reklama
Ale fajnie! To i ja chętnie wrzucę zdjęcie w 3D swojego Bąbelka, może Wy się tam dopatrzycie - obstawiacie córeczka czy synuś? USG zrobione jest w 12 tydz 4 dzień, więc wcześnie ale ciekawe czy Wasze typy pokryją się z moją intuicją :)
Będę wdzięczna za każdą opinię, kochane.

Załączniki

• Serdunio.jpg
    Serdunio.jpg
    255,1 KB · Wyświetleń: 268
Jak byłam w 3 miesiącu ciąży ginekolożka powiedziała mi, na 100 procent będziemy mieć chłopca. Po miesiącu w magiczny sposób stuprocentowy chłopak zamienił się w dziewczynkę :). Lepiej się nie nastawiać i poczekać :)

u mnie było podobnie, najpierw miała być córeczka a okazało się, że jednak synek :) a już imię było wybrane: Karolina - a więc Karolina została Karolem :)

:) mi lekarz powiedział, że według niego będzie chłopczyk ale po opowieściach na Forach, rzeczywiście wstrzymam się z nastawianiem. A czy moglybyscie napisać w którym miesiącu te opcje u Was uległy zmianie? Jutro mam usg :)

reklama
Wracam z usg i całkowicie zgłupiałam.

Załączniki

• _20180619_163352.JPG
    _20180619_163352.JPG
    1,3 MB · Wyświetleń: 238
  • _20180619_163219.JPG
    _20180619_163219.JPG
    1,7 MB · Wyświetleń: 245
Do góry