reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Chlopiec czy dziewczynka? Nasze przeczucia, usg, wrozby

jak dla mnie najwazniejsze zeby bylo zdrowe :tak: co bedzie to bedzie. czy chłopiec czy dziewczynka bedziemy kochać to malenstwo tak samo mocno :-)
chociaż ja i tak mam przeczucie od samego poczatku ze to dziewczynka :-) ale zobaczymy za 3 tyg. na usg moze juz cos bedzie widac :-D

reklama
Hmm-Alex-coś mi ta stronka nie chce się otworzyć :sorry2:Ale wróżba chińska z innego wątku sprawdza mi się co do córek a teraz wychodzi chłopiec-sprawdzałam też moją mamę-zgadza się(bo obydwie też w tym samym wieku rodziłyśmy-mam młodszą o 2 lata siostrę:-))Chłopca miałam wywróżonego 2krotnie-mój M.od początku czuje że to chłopak-ja raczej sugerowałam się na początku tym wszystkim .Ale po usg już wierzę że to synek-oczywiście te 10 procent zostawiam dla kolejnej panienki.Co do przesądów smakowych to nie wiem kto wymyślił te wszystkie bzdety...Jem wszystko co zdrowe-i to podstawa zawsze.Zachcianki nachodzą mnie różnorakie-ostatnio na słodkie i mleczne ale w poprzednich ciążach miałam na kwaśne i ostre(podobno na chłopca:-D!Marzę o synku ale nie nakręcam się jakoś niesamowicie-najważniejsze żeby urodził się zdrowy i nie za gruby:)))(tatuś jego miał 4,550 i 60 cm-szacunek dla teściowej:))))-moja młodsza córa 4100 i 51 cm -więc już wiem jaki to wysiłek.Do 3500poproszę;-);-);-)

Jeśli chodzi o płeć to mi wszystko jedno byleby było zdrowe.
Znalazłam stronkę http://ez_plec.w.interia.pl/tabela.index
Wg.niej mam 25% szans na chłopca i 75% na dziewuszkę. Hmmm :confused:Ciekawe czy się sprawdzi :-D:-D Może niech dziewczyny co już maja dzieci sprawdzą. Napiszcie czy się wam zgadza :tak::tak:

Nie sprawdza sie ani mnie ani siostrze!!!!
teraz wyszlo mi 20 procent chlopiec 80 dziewczynka kolejna wrozba i znowu corcia!!!!!! Bozeee tak bysmy chcieli:tak::happy:Ale najwaznijesze ze dzidzia sie rozwija prawidlowo:-)

Mi wszyscy mówią, że będzie dziewczynka. Z tych różnistych testów, wróżb też wychodzi dziewczynka. A ja już sama nie wiem. :sorry2: Kiedyś miałam marzenia żeby była dziewczynka, teraz w sumie jest mi to obojętne, byle dzidzia była zdrowa. Mam nadzieję, że na kwietniowym USG już będzie coś widać ;-) Na to liczę.

reklama
Do góry