reklama

Monia182
Aktywna w BB
Witam, według mnie dziewczynka.Witam 30
Tydzień ciąży, co widzicie drogie Panie chłopca czy dziewczynkę?
reklama

Wydaje mi się, że wygląda to w ten sposób jak zaznaczyłam na zdjęciu niżej. Może są tutaj bardziej doświadczone mamy niż ja i się wypowiedzą. Jedną córkę mam, teraz fajnie by było mieć chłopca ☺
Witam, według
Witam 30
Tydzień ciąży, co widzicie drogie Panie chłopca czy dziewczynkę?
Ok, No zobaczymy co się urodzi za ok 8 tygodni. Zastanawia mnie ta ciemna kropka w kroku.Witam, według mnie dziewczynka.
Monia182
Aktywna w BB
Pokaże Ci jak wygląda zdjęcie mojego dzidziusia z tej perspektywy, mam mieć synaOk, No zobaczymy co się urodzi za ok 8 tygodni. Zastanawia mnie ta ciemna kropka w kroku.

Załączniki
Monia182
Aktywna w BB
Też mnie to zastanawia, może masz inne zdjęcie? Lekarz nic nie mówił?Ok, No zobaczymy co się urodzi za ok 8 tygodni. Zastanawia mnie ta ciemna kropka w kroku
Nie mam innego zdjęcia, lekarz stwierdził ze chłopiec. Ze ta cześć koło dupki to worek mosznowy. No ale ta kropka mnie zastanawia No i nie widzę wystającego penisa. Ważne żeby się urodziło zdrowe. Synek czy dziewczynka bez różnicy.Też mnie to zastanawia, może masz inne zdjęcie? Lekarz nic nie mówił?
A który to tydzień u Ciebie?Pokaże Ci jak wygląda zdjęcie mojego dzidziusia z tej perspektywy, mam mieć syna
Monia182
Aktywna w BB
Dokładnie i tego Ci życzę, żeby dzidzia była zdrowaNie mam innego zdjęcia, lekarz stwierdził ze chłopiec. Ze ta cześć koło dupki to worek mosznowy. No ale ta kropka mnie zastanawia No i nie widzę wystającego penisa. Ważne żeby się urodziło zdrowe. Synek czy dziewczynka bez różnicy.

Monia182
Aktywna w BB
Według miesiączki 23, a według USG 24A który to tydzień u Ciebie?
Dziękuje bardzo. U mnie już pełne 31 tygodni za mną. Już nie mogę się doczekać kiedy mojego bąbla zobacze.Dokładnie i tego Ci życzę, żeby dzidzia była zdrowa
reklama

Monia182
Aktywna w BB
To już niedługoDziękuje bardzo. U mnie już pełne 31 tygodni za mną. Już nie mogę się doczekać kiedy mojego bąbla zobacze.
 też się nie mogę doczekać kiedy zobaczę swoje dzieciątko, mam nadzieję, że donoszę do końca, bo początek ciąży miałam pełen stresu i emocji
 też się nie mogę doczekać kiedy zobaczę swoje dzieciątko, mam nadzieję, że donoszę do końca, bo początek ciąży miałam pełen stresu i emocji