reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

chłopiec czy dziewczynka? :>

Dziekuje!  :-* :-* :-* :-* :-*
Pochwalimy sie różyczkami i słonikiem, które dostałyśmy ;D- oj poprawiają humorek..ładnie pachna i jakos ciepło mi sie kojarza ( a przy tych mrozach to wielki plus dla podniesienia na duchu ;D
kwiaty4ae.jpg

Agatko - Tobie również - WSZYSTKIEGO NAAAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Wszystkiego najlepszego dla Dorotek, a ja nie wiem czy mam synka czy coreczke Aniu76, za to wiem, ze sumka wie ze ma zdrowego dorodnego (lub z dorodnym siusiakiem ;D) synka :) Gratuluje sumko!!!

Rusałko spóźnione zyczenia imieninowe, duuuzo zdrówka i samych najlepszości :)

bahmm tak sobie czytam i stwierdzam że chyba za mało sie przygotowałam na to usg, mi lekarz nic nie mówił o pępowinie hmm i ja tez nie pytałam :(za mało byłam przygotowana ale nadrobie to na następny raz!

my też byliśmy w szpitalu na usg(odpłatnym oczywiście) ale sami pytalismy o płeć i dopiero wtedy lekarz nam powiedział:)
i tak powinno byc bo przeciez rzeczywiscie nie wszyscy chca wiedzieć i gin powinni to uszanowac!!!

całuski dla Wszystkich mamusiek:)

ale gafa :( przpraszam za przekręcenie tzn przejęzyczenie miało być Rusalko sorki :) ale oczywiscie zawsze jakis błąd musi sie wkraść

Rusałko przesyłam spoźnione imieninowe życzenia samej pomyślności :) :) :) :) :) :) :)

A co do pępowinki to mam ostatnio manię prześladowczą, że moja dzidzia może być nią okręcona lub że ma na niej supeł ::) ::) ::) ::)

ale normalnie lekarz nic nie mówi i pępowince więc nie martwcie się

I zapomniałam dodać że naogladałam się wczoraj buzi dziecka........ To strasznie fajne pomijając wszelkie inne okoliczności

Sumko nie wiem czy gratulować czy współczuć ;D :D Kochana ważne że dzidzia zdrowa a tak naprawde to wcale nie musi być siusiak, przecież wiesz ,ze często zdarzają się niepodzianki przy porodzie:))))) A ja już może niedługo bede znała płeć bo do dr Roszkowskiego się zapisuje tylko kase zbieram.... A tak pozatym to mam paskudny humor bo o moich imieninkach wczoraj zupełnie nikt nie pamiętał ( nawet narzeczony ), tylko dzidzia jakby częściej kopała :) Rusałko wszystkiego Naj i aby córcia silna i zdrowa była i charakterek po mamusi miała:))))

Klamko - Tobie tez oczywiście WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!

I nie przejmuj się takimi rzeczami - Ja w zeszłym roku tak bardzo starałam się pamiętać o rocznicy mojego poznania z mężusiem, że oczywiście zapomniałam - przypomniałam sobie dopiero po 3 dniach!! On tez zapomniał :) I śmialiśmy sie z tego do rozpuku :) Bo tak na prawdę to nie ma zadnego znaczenia, a para jesteśmy bardzo zgraną...

I wczoraj był biometr niekorzystny...

A on Cie na pewno jeszcze nie raz zaskoczy przyjemnie...

Klamko wszystkiego najlepszego z okazji imienin.... A tak przy okazji to ja np wcale nie przywiazuje wagi do imienin tylko do urodzin, wydaja mi sie jakoś bardziej z daną osobą.
A wczoraj rzeczywiście biometr był niezbyt, bo ja mimo wrażeń na usg o mały włos a bym usnęła lekarzowi na leżance ;D ;D ;D
ale by sie zdziwił. mówi, mówi a tu...... hrrrrrrrr, hrrrrrrrrr, hrrrrrrrrr ;D

Dziewczyny - wszytkiego naj z okazji imieninek!!!!!Duzo ciepleka i usmiechu!! :) :) :)

Sumko - gratuluje synka!!!!!!!!!!!!!!!!
Calo - pokrecilo mi sie, to to moje ciazowe roztragnienie...przepraaszam.

reklama
Sumko gratuluję synka! Swoją drogą ja wchodzę do gabinetu i krzyczę - nie chcę poznać płci:))) Podobno jestem taka jedyna wśród pacjentek:)))

Do góry