reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

chłopiec czy dziewczynka? :>

Ja ostatnio powiedziałam znajomej, że liczę na to, że będzie chłopiec. A ta mi odpowiedziała, że jej babcia, która jest znana z różnych ludowych mądrości(cokolwiek to oznacza ::)) twierdzi, że jak się chce konkretną płeć dziecka to można sobie wmówić... ;Dtylko trzeba bardzo mocno sobie wmawiać ;) Gdybym była ciut głupsza to bym może uwierzyła w te mądrości babcine ;)

reklama
Asiu cieżko narazie okreslic płec- i są male prawdopodobienstwa "strzelenia" trafnie..Mój gin mówi- na tyle procent bedzie to..na tyle tamto..ale to nalezy narazie na tym etapie ciaży -uwazam- traktować z przymruzeniem oka, bowiem np mojej kolezance sie pomylił:/(chyba:)..bo w 18 tyg powiedział jej, że bedzie miała chlopca na 70% , a będac u innego na bad prenatalnych po 21 tyg ciazy-gin poiwedziała, ze to jak "byk" widac, ze to dziewczynka:)- wiec ..lepiej chyba nie wiedziec, niz tak wiedziec:)

A U NAS:)- ZACZYNAMY 4 MIESIAC:) ii TRYMESTR:)! YOOPI!:):)

ja dzisiaj ide do gina i bedziemy sie doszukiwac oznak plci :D
poprzednio mowil mi, ze moze bedzie juz wiadomo przy tej wizycie wiec nie moge sie doczekac, nawet jesli to na iles procent tylko hehe ;)
grunt to zobaczyc swoja dzidzie :laugh: :laugh: :laugh:
jestem bardzo ciekawa ile przez ten miesiac urosla!

Agatkoa powodzenie na badanku i oby Maluch pokazał Ci co ma międzu nóżkami hihihii odezwij się szybciutko po badanku ...

Ja też wybieram się dzisiaj do lekarza, miało być 14 grudnia, ale jestem jakoś zniecierpliwiona i do środy nie wytrzymam. Zwlaszcza po tych ostatnich stresach z twardym brzuszkiem. Mam nadzieję, że będzie w porząsiu.

Agatatje, Ell- powodzenia- wracajcie szybciutko i mówcie co i jak:)..umieram z niecierpliwości...Ja na swoje badanie musze czekać do środy.

reklama
Do góry