reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

chłopiec czy dziewczynka? :>

Sumka czy dobrze pamiętam masz już synusia? czy coś mi sie może pokręciło?? :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
powodzenia Asiu!mam nadzieje, ze sie dowiesz!!!!
a na pewno naogladasz sie maluszka, a to juz jest przyjemnosc sama w sobie ;D
Ja ide podgladac mojego malego 13.02 tez nie moge sie doczekac!!!!!

Dziekujemy bardzo za gratulacje. Po wczorajszej niespodziance wszyscy strasznie sie cieszymy, a szczególnie Bartek który zawsze marzył o braciszku

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ! Właśnie wróciłam z USG i wiecie co??? CÓRKA Zdrowiutka !! Piękna!! Jestem cała w skowronkach (mąż cóż... zdecydowanie mniej)

Agatatje to szczególna sobotę bo wybieram się na badani gentyczne czyli przez 45 minut sobie dzidzie poogladam i filmik dostanę wraz ze zdjęciami super. Ze zdrowiem nigdy nie mialam problemów nawet trudno mi jest przeziebienie złapać. A w czasie ciąży na nic nie narzekam zero dolegliowśći jedynie wymioty całkiem mi nie przeszły. Mam nadzieję, że dzidzia zdrówko po mamusi odziedziczy :)

Namezis Gratulacje

Nemezis gratulacje!!!!!!!!!!!! Ale oczywiście znowu po remisie więc Płock-Asia liczymy na ciebie chyba że masz inne preferencje.
A swoją drogę to coś jest z tymi facetami. Mówią że im wszystko jedno ale podswiadomie ciagnie ich do zachowania rodu. Wczoraj w poczekalni widziałam taką akcję, że dziewczyna wychodzi z USG z rogalem na twarzy a za nia facet z podkowa i opuszczonymi ramionami....... dziewczyna mówi" nie martw sie może następny będzie syn"
Mój też mówił że mu wszystko jedno a jak dowiedział sie że synuś to szlał z radochy

Aniu76 nic nie szkodzi, tylko zrobilam oczy i zaczelo mi krazyc po glowie, kurde ktos wie cos czego ja nie wiem ;D

Nemezis jak sie ciesze, gratulacje!!! Dodatkowo fajnie bo masz podobny termin porodu jaka ja, wiec istnieje szansa ze 23 lutego bedzie mama-calo wiedziala czy syn czy corunia ;D

Nemezis, fajowo :D
Asiu, to sie naogladasz :D zycze, zeby twoj maluch mial zdrowie po tobie!

wiecie co , ja tez niby nie mialam preferencji, ale tez jak sie dowiedzialam, ze chlopak, to sie poczulam troche zdominowana przez samcow ;) hehe
ale bycie jedyna kobitka w domu tez ma swoje plusy ;D

reklama
NEMEZIS GRATULACJE!!!

a SWOJĄ DROGĄ TO FACECI SĄ CO NAJMNIEJ DZIWNI....NIBY PRAGNĄ CAŁYM SERCEM SYNA A JAK URODZI SIĘ CÓRCIA TO SZALEJĄ NA JEJ PUNKCIE- WIEM TO Z AUTOPSJI HIHIHI MOJA CÓRKA ZAWŁADNĘŁA BEZ RESZTY SERCEM MEGO MĘŻA :) :) :) :)

Do góry