Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
a mój synuś ( w zależności od tego z kim spędza cały dzień) cieszy się na powrót rodzica zawsze nas przytula i całuje... ale teraz woli spędzać czas z tatą, majstrować w garażu lub kosić trawnik, ot takie męskie sprawy
W momencie przyjęcia do szpitala miałam robione USG i p.doktor stwierdziła, że widzi chłopaka. Przy wypisie inna doktor zobaczyła na USG dziewczynkę. I bądź tu człowieku mądry. hehehe...
06.11 idziemy na połówkowe i mam nadzieję, że wszystko się już wyjaśni kto tam w środku siedzi;-)
ja w czwartek byłam na usg i lekarz nie potrafił stwierdzić kto się chowa w brzusiu. ale jak na drugi dzień byłam na wizycie u pani doktor do której teraz będę chodzić (mój dotychczasowy lekarz przeniósł się gdzie indziej o wiele dalej) stwierdziła że to dziewuszka także liczę że ma rację
U mnie ma być chłopiec Tak się modlę by był zdrowy, bo Marzenka jest strasznie chorowitym dzieckiem Bardzo szybko sie przeziębia, po pierwszym wyjściu ze szpitala szybko złapała zapalenie płuc i spędziła dwa miesiące w szpitalu Strasznie przykro wspominam ten czas... ciągle się martwię by nie zachorowała i by nic jej się nie stało
Paty współczuję Marzence i Tobie bo wiem jak sie potrafi zamartwiać mama, zycze CI bardzo zdrowego synka. Moja córa też dużo przeszła do 1,5 roku zycia. Pozdrawiam.