reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

chłopiec czy dziewczynka ??

Dziewczyny wpisujecie tu wasze przeczucia, lub najbliższych. Za jakiś czas sprawdzimy komu się sprawdziło :-)

U mnie tata jest przekonany w 100% że chłopak rośnie i nawet się prześwietlać nie muszę bo on to wie na pewno :-D :-D

Ja czuję dziewczynkę i liczę na dziewczynkę :)

reklama
My liczymy na dziewczynkę bo mamy już chłopca :tak: bardzo pragnę córeczki. I czuję że to może nie być chłopak :tak: ale wiadomo jak to jest, jak się czegoś bardzo pragnie...
poza tym tak naprawdę wszystko nam jedno, byleby maluszek był zdrowy i ciąża bez komplikacji :)

Ja czuje że będzie synek. Mąż ze kolejną dziewuszka:-) ciąża zupełnie inna niż z córką. No i wszyscy mówią że bardzo mi służy ciąża i ładnie wyglądam :-D zobaczymy, wszystko nam jedno, oby zdrowe :-)

bajaderka - ja też liczę na chłopaka,... bo mam już chłopaka:-D. Jak na razie wygląda na to że chłopak będzie:tak: Będzie ciężko organizacyjnie, ale jakoś damy radę:tak:

Na dwóch usg był chłopak ale po dzisiejszej wizycie nie ma wątpliwości ze dziewczynka :-) będziemy mieli drugą córeczkę :-)

U nas na połówkowym potwierdzona dziewczynka :) Odetchnęłam z ulgą bo wyprawka do 6 roku życia czeka na strychu ;) Będzie Elenka :D

Dziewczyny które mają kolejne dziecko, sprawdziła Wam się płeć według pierwszego słowa starszego rodzeństwa?? Podobno jeśli pierwsze słowo to "tata" to maluch woła brata a "mama" to na siostrę.

reklama
Do góry