reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

chłopiec czy dziewczynka ....?

reklama
Z tego kalulatorka ( pytania oparte na przesądach;-)) wyszła mi dzieczynka na 64 %. A ja już wiem ,że to na 90% chłopczyk.:-)

hahaha ale sie naśmiałam tych pytań: szczególnie z tego czy brzuch jest jak arbuz czy piłka do kosza ;))) na 70 % wyszła mi dziewczynka i tak sie rzeczywiście czułam - na dziołche ...bo słodycze itd a na usg mam na 100 % dziołche z pitolkiem!!!

U mnie to samo wszystkie kalkulatory i horoskopy chinskie itp wskazywaly kobitke....:baffled::baffled: plus moje odzywianie raczej dalekie od "przesadowego" jadlospisu na chlopca...a tu facet jak sie patrzy hahahaha:-D:-D:-D

No to super ta wróżba.... Nie ma co!!!
Ciekawe czy u mnie się sprawdzi i będzie dziewczynka...
Ja dalej żyję w nieświadomości i nie wiem kto u mnie w brzuszku mieszka: Martusia czy Filip... :-)

reklama
Milenka ale rozowiutko sie u Ciebie zrobilo :laugh2:

Ja wiem ze my tak jakos przed owulacja i niby to jest na dzeiwczynke, no i przez pierwsze tygodnie ciazy to ja mialam totalna obsesje na bunkcie takich marcepanowych ciastek :zawstydzona/y: bylam wstanie ich 5 dziennie zjesc, teraz na sama mysl o nich to mnie mdli :shocked2::baffled::sorry2:

Do góry