reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

chłopiec czy dziewczynka ....?

a co do plci i ciuszkow przeciez nie ma tylko rozowych albo niebieskich, mozna zolte zielone biale kolorowe i przeciez dziewczynka niebieskie zalozy bo chlopak rozowego nie bardzo

Dokladnie, my kupilismy na razie jedno ubranko, takiego koloru,ze jakby jednak okazala sie dziewczynka to tez mozna jej to zalozyc:tak:

reklama
Ja nie znam płci mojego dzidziusia , ale będę chciała ją poznać jeszcze przed narodzinami. Jeśli drugi dzidzius będzie tak wstydliwy jak Zuzka , to długo mi przyjdzie na to czekać. Na każdym USG Zuza tak się ustawiała żeby tylko nie pokazać co ma między nóżkami.:-)

Fajnie byłoby gdyby drugi był chłopczyk , ale będę równie szczęśliwa jak będzie druga dziewczynka. Najważniejsze żeby maluch był zdrowy , a płeć to sprawa drugorzędna

Witam, u nas, na wrzesniu, jak na razie prawie same chlopaki beda, fajnie by bylo jakby u Was byly same dziewuszki, nasze chlopaki mieliby sie za kim uganiac:tak::-D

hihi, u nas na lipcu 2005 też się wydawało że będą same chłopaki, a jak policzyłyśmy po porodzie to było po równo. Chłopaki chyba łatwiej się ujawniają ;-)

Dziewczyny, a które z Was nie chcą znać płci aż do porodu? Bo mnie to strasznie ciekawi co tam siedzi w brzuszku, nie dałabym rady wytrzymać, ale mam trochę obaw że lekarz się pomyli ;-)

Gazelaczku u nas na wątku lutowym były dwa takie przypadki, pomyłka z dziewczynki na chłopca i na odwrót. Ale się mamusie zdziwiły.

Gazelaczku u nas na wątku lutowym były dwa takie przypadki, pomyłka z dziewczynki na chłopca i na odwrót. Ale się mamusie zdziwiły.

Hahahah, ale numer :) Ale wiecie co, ja jakbym miała już wiedzieć to tak na pewno ;-) Na szczęście mój lekarz to niezły spec od usg i mam nadzieję, że wywróży wszystko dobrze!!!!

hmmm...
Ja nie jem słodkiego - wcale nie mam ochoty, ochota na kwaśne jest ciągle...;-)
USG niby wskazuje chłopca, ale potwierdzi to kolejne USG..:-p
Wg tabelki (wiek matki i miesiac poczęcia) - wychodzi mi chłopiec...:tak:
No i zapłodnienie z tego co Pani doktor mi powiedziała nastąpiło później, więc też niby wskazywałoby na chłopca, bo z tego co czytałam plemniki po jajeczkowaniu wskazuja na płeć męską...
Czy mogę myśleć i spodziewć się słodkiego przystojniaka..:confused: :-)

reklama
m_j - a co czujesz, bo ja też niby mam mieć chłopca, ale to nie jest w 100% pewne, ale ja czuję chłopca od początku. Poza tym całą ciążę dobrze się czuję i chyba lepiej na twarzy wyglądam, dużo osób mówi, że ciąża mi służy.
Mam porównanie wśród koleżanek i te z dziewczynkami miały mniej widoczne brzuchy, a u mnie brzuch od dawna widać. Ale poczekamy, zobaczymy co ma być to będzie. Byle zdrowe!!!!!!

Do góry