Owulacja
Fanka BB :)
Ale po co kapcie dla siedzącego dziecka?Byłoby super, ale niestety nie wszystkie żłobki pozwalają na chodzenie bez kapci.![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale po co kapcie dla siedzącego dziecka?Byłoby super, ale niestety nie wszystkie żłobki pozwalają na chodzenie bez kapci.![]()
No raczej taki dwulatek to nie jest dziecko siedzaceAle po co kapcie dla siedzącego dziecka?![]()
To żłobka chodzą przecież dzieci nie tylko siedzące, wręcz zdecydowana większość jest chodzących - jak nie od razu to za chwilę zaczną.Ale po co kapcie dla siedzącego dziecka?![]()
Moj chodzi w żłobku w skarpetach, pomimo że był wymóg kapci. Zdrowie przede wszystkim, miałam zalecenie fizjoterapeuty i jakoś się nie czepiają. Po prostu ciocie się przyzwyczaiły. Teraz do mojego syna dołączyła koleżanka, sam sobie ściąga kapcie, więc też nie zakładają bo ile można w kółko. Może warto spróbować.Byłoby super, ale niestety nie wszystkie żłobki pozwalają na chodzenie bez kapci.![]()
Zgadzam się, pewnie. Natomiast moja uwaga nie dotyczyła żłobka, do którego chodzi córka - u niej bez problemu dzieciaki śmigają w skarpetkach, więc nie muszę próbować walczyć z butami.Moj chodzi w żłobku w skarpetach, pomimo że był wymóg kapci. Zdrowie przede wszystkim, miałam zalecenie fizjoterapeuty i jakoś się nie czepiają. Po prostu ciocie się przyzwyczaiły. Teraz do mojego syna dołączyła koleżanka, sam sobie ściąga kapcie, więc też nie zakładają bo ile można w kółko. Może warto spróbować.