reklama
M
Marcik&Kuncek
Gość
...
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ewa-Krystyna
Mamy lipcowe'08 30-tki , przyszłe mamusie
Renia77-dla mnie podobnie to zaczyna wygladac
:-) szczegolnie teraz jak mamy Adrianne.... dla niej zobaczenie dziadkow oznacza duza wyprawe i przez najblizsze kilka lat poznawanie ich na nowo za kazdym razem kiedy ich zobaczy.....
my uzywamy naczyn firmy Nuby,niestety mimo iz mam caly zasob butelek - born free, playtex, Nuby,evenflo i farlin to moje dziecko nimi zdecydowanie wzgardzilo i sie nimi conajwyzej bawi..... sama sobie jestem winna,bo na poczatku pieknie pila z butelki i bylo jej wszystko jedno czy cyc czy butla,ale ja sie naczytalam na internecie jak butla i smoczek zaklocaja laktacje i nie dawalam jej przez kilka tygodni ani jednego ani drugiego tylko cyca i efekt taki,ze nie chce ani butli ani smoka za to z namietnoscia ssie palca .... juz nie staram jej sie nauczyc picia z butli tylko kupilam zamiast smoczka takie cos co robi z butelki niekapka i tego jej teraz ucze z mniejszym lub wiekszym skutkiem ;-):-) Adrianna lubi sobie go pogryzc wiec i przy okazji cos wypije :-) a wszelkie kaszki i inne dostaje lyzeczka :-)

my uzywamy naczyn firmy Nuby,niestety mimo iz mam caly zasob butelek - born free, playtex, Nuby,evenflo i farlin to moje dziecko nimi zdecydowanie wzgardzilo i sie nimi conajwyzej bawi..... sama sobie jestem winna,bo na poczatku pieknie pila z butelki i bylo jej wszystko jedno czy cyc czy butla,ale ja sie naczytalam na internecie jak butla i smoczek zaklocaja laktacje i nie dawalam jej przez kilka tygodni ani jednego ani drugiego tylko cyca i efekt taki,ze nie chce ani butli ani smoka za to z namietnoscia ssie palca .... juz nie staram jej sie nauczyc picia z butli tylko kupilam zamiast smoczka takie cos co robi z butelki niekapka i tego jej teraz ucze z mniejszym lub wiekszym skutkiem ;-):-) Adrianna lubi sobie go pogryzc wiec i przy okazji cos wypije :-) a wszelkie kaszki i inne dostaje lyzeczka :-)
Moja mama też zawsze była wielką przeciwniczką chodzików,mimo że miała dwoje małych dzieci i nikt jej nie pomagał nigdy tego nie stosowała.Ja również nie zamierzam za dużo złych opinii słyszałam na ten temat,no ale może jak się coś z głowa stosuje.
Chociaż gdyby faktycznie nie robiło aż takich szkód to przecież w Kanadzie nie wprowadzili by aż grzywny za sprzedaż.Ja nie zamierzam tego stosować za to o pchaczu słyszałam bardzo dobre opinie
Chociaż gdyby faktycznie nie robiło aż takich szkód to przecież w Kanadzie nie wprowadzili by aż grzywny za sprzedaż.Ja nie zamierzam tego stosować za to o pchaczu słyszałam bardzo dobre opinie
wiktoria12
Mama i żona :)
Ja a też jestem przeciwna chodzikom moja córka nauczyła sie chodzić bez chodzika i doskonale jej to wychodzi
a babcia też chciała kupic chodzik ale odrazu powiedzieliśmy jej żeby go nie kupowała:-)

beaa
Mamy lipcowe'08
My dzisiaj dostalismy prezent od tesciowej
...chodziko-pchacz
, o taki Mamas & Papas "tiny steps 2 in 1 " activity walker - Littlewoods Direct, najbardziej podoba mi sie w nim dzwiek- muzyka powazna...

reklama
Podziel się: