reklama
do tej pory raz posmarowałam jej sudocremem, a drugi raz balasmem nawilżającym. Efekt jest jeden, zawsze rano znikają. Dzisiaj jak ją obserwowałam to pierwsze objawy wyszły koło godz 17,00 czyli skaza białkowa odpada uffffffff. Jutro odłoże marchewkę i podam piertruszkę z groszkiem na obiadek. Ja już sama nie wiem
(((((((
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
Dziewczyny bardzo Wam współczuje tych alergi i uczulen mam nadzieje ze w końcu uda wam sie odkryc co i jak z tym jest a moze to nie koniecznie pokarm??
Moze zwieze albo jakies roztocza czy inne rozwazałyscie juz tak??
Moja strasznie kicha na perfumy te w kulkach co pod pechy sie smaruje jak ktos sie tym wysmaruje małej buzia sie nie zamyka.
A moze jak to na całym ciele to proszek albo płyn??
Bidulki te waszze dzieciaczki i wy.
Zycze duzo wytrwałości i szybkiego wyeliminowania składnika uczulającego.
Moze zwieze albo jakies roztocza czy inne rozwazałyscie juz tak??
Moja strasznie kicha na perfumy te w kulkach co pod pechy sie smaruje jak ktos sie tym wysmaruje małej buzia sie nie zamyka.
A moze jak to na całym ciele to proszek albo płyn??
Bidulki te waszze dzieciaczki i wy.
Zycze duzo wytrwałości i szybkiego wyeliminowania składnika uczulającego.
wysypka niestetety..., dlatego od dziś Bebilon Pepti a jak przez tydzień nie pomoze to zobacze Nutramigen. A jeśli nie pomoze to juz nie wiem sama co ....
Smutno mi bardzo że nie kamrię piersia. Myślałam że mi nie bedzie smutno ale jednak.....
Smutno mi bardzo że nie kamrię piersia. Myślałam że mi nie bedzie smutno ale jednak.....
reklama
Głuszek u Ciebie to są takie plamki
u mnie to taka wysypka. Ostatnio skojarzyłam że zmieniłam proszek Jelp na jakiś płyn do prania dla niemowląt, może to jest to ... ale w sumie to dlaczego miałoby znikać w nocy ???
Podziel się: