reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

choroby dzieciaczków :(

reklama
Dzieki odstawiłam wszystko co mleczne kupki opanowane 2 diennie norma to 3 ale ciesze sie ze dwie jeszcze z tydzien na proszku i ponownie na kartonik wracamy. daje jeszcze lakcid a smekte narazie odstawiłam jeszcze raz dzieki.

U nas chorubsko,ale jakies dziwne.Mala od niedzieli ma goraczke i nic wiecej,od wczoraj wysoka nawet 39.0,a dzis w sumie rosnie i spada wachajac sie 37.5-38.8,podaje nurofen i calpo,zastanawiam sie moze dac jej czopek viburkol czy cos takiego mam z pl.U lekarza rzedne nowinki,wszytsko zbadal,mam tylko troche uszy czerwone,ale nie widzin infekcji,wiec czekmy,mam oddac jutro z rana siuski,bedzie wiec zabawnie zlapac cokolwiek:confused: ale sprobujemy,raz juz probowalam i sie udalo.W piatek do katroli,jak sie pogorszy,bo moze tak byc,i tu mnie rozsmieszaja....to trzeba zapobiec..??!!A oni na razie karza czekac:baffled: Natalka w sumie je normalnie,pije mleko,bawi sie ,moze oczka ma bardziej smutne niz zawsze i takie opuszczone,ale o przez goraczke.Och dola mam bo znowu czekac.Wiec zjazd odlecial jak dzisiejszy wiatr choc pogoda jest piekna ,a jak w Pl.???
zobaczymy co jutro przyniesie,mam spi z nami,bo trzeb jej w nocy badac temp.po ostatnim zajsciu juz suie boje,wiec kupilismy dobry elektroniczny do ucha termometr,szybko mierzy:tak:
obya mala nic wiecej nie cierpiala

bylysmy u lekarza straszny karat kaszel i gardlo sie nie podobalo wiec zapisal duracef!!! zoska marudna zaszalala na swoich urodzinach zjadla troche loda i biegala bardzo lekko ubrana bo bylo goraco po chwili zrobilo sie zimno a ona nadal szalala bo mamanie wiedziala ze zimno i trach choroba zlapana:(((((

reklama
Do góry