reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

choroby dzieciaczków :(

Gosiek ;D ;D ;D ;D Moja tak sie drze że aż bezdechu dostaje - dzis musiałam iśc z nia na posiedzeni do klopika bo się bałam sie sie udusi alebo zasksztusi albo Bóg sam jedne wie co jeszcze ;D ;D ;D ;D Dziś się tak darła jak ja kąpałam że aż jej sił brakło i przestała w pewnym momencie.
A najsmijeszniejsze jest to ze potem jak uśnie i wlanie taka słodka minke to człowiekowi cała ta wścieklizna przechodzi ;D ;D

Heksa - na pewno jest wszysko OK - moze masz w domu ANIOłKA a nie diabła ;D ;D ;D
Ale badania zrób tak na wszelki wypadek

reklama
moja na pewno ma coś z brzuszkiem - dziś wezwałam lekarza do domu (prywatnie bo mnie już wqurwiają w tej przychodni) i zobaczymny co powie. Mała od wcozraj ma biegunkę, kupy jyz co prawda żółte ale ta biegunka i jej wrzaski mnie niepokoją. Ponadto jest cała w krostach i nie jestem pewna czy to sa potówki ani trądzik.... dam znać coi jak

a ja odebrałam wyniki i niestety na24 pozycje
to w 7 cos nie gra jedne za wysokie a inne ponizej norm.,
szkoda tylko ze nie potrzafie rozszyfrowac tych skrótów to bym wiedziała co jest nie tak a literki typu
MCHC mi nic nie mówiA. I do tego jest jakiś rozmaz manualny szlak wie co to i jak odczytac te procenty,
nic w dalszym napięciu czekamy na jutro i wizyte u lekarza.
głuszku mam nadzieje ze u Marysi to chwilowa dolegliwość i nic złego jej sie nie dzieje.

Głuszek, Heksa kiedyś chyba o tym pisała.

Heksa, nie panikuj, poczekaj na opinię lekarza. Dzieci mają inne parametry niż dorośli, więc mogą Ci głupoty wyjść przy odczytywaniu wyników :-)

reklama
Głuszek, Heksa pisała tak:

"mi na takie wybudzanie sie z krzykiem i płaczem jak karmiłam piersią to lekarka dała lakcid w ampułkach i pomogło. Uspokoiła sie. ponoć przy takim upale tworzą sie zaburzenia trawienia u dzieciaczków tak mi powiedział lekarz. Bo ich organizm nie przyzwyczajony i cały czas sie klimatyzyje a temp. 30stopni wcale im w tym nie pomaga."

Do góry