Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
No jak Ali brzuszek sie przyzwyczail do SabSimplexu, to tez przeskoczylismy na Debridat i naprawde bylo jak reka odjal - a ile go bierzecie? Bo my bralismy 2 razy dziennie po 2 ml.
ja na razie też zostane przy Debridadzie i Lakcidzie (bierzmy 3 x po 2,5 ml) ale jesli to nie pomoze to hcętnie odkupię - dzięki
Ale skoro sa efekty u Kate i u ciebie też to jestem pełna nadzieji
Kurde Kate dałabym sobie rękę uciąć że dziś 14 upsss - ale skucha ;D ;D ;D ;D
Głuszek nie skucha tylko macierzyństwo ;D ;D z 1 łatwo zrobić 4 he he (kiedyś to zrobiłam w pociągu ze swoją legitymacją kolejową zeby uratować swoją pupe ;D ;D ;D)
Ojejku dopiero teraz przeczytałam posty z ostatnich dni. Heksa mam nadzieję, że lekarz dzisiaj stwierdził, że wszystko dobrze z Natalką.
Ja nadal podejrzewam u mojej Ani skazę białkową i stopniowo będę odstawiać od piersi, bo nie mogę być cały czas na takiej diecie. Zauważyłam, że jak odstawiłam nabiał to skóra na buzi zaczęła się wygładzać i znikają wszelkie krostki.