reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

choroby dzieciaczków :(

Heksa trzymaj się, zobaczysz wszystko dobrze się skończy, my mamuśki jesteśmy w stanie wiele znieść.
A ja mam pytanko (wiem że niektóre z Was o tym pisały) odnośnie neurologa-chodzi mi o wizytę w przypadku gdy dziecko np. preferuje jedną stronę. Czy byłyście z własnej inicjatywy czy pediatra Was skierował, bo ja ostatnio mam wrażenie jakby mój Tomuś uparcie skręcał głowę w jedną stronę i trudno mu to wypersfadować i zastanawiam się czy to przejdzie czy lepiej z tym iść do neurologa

reklama
no byliśmy dzisaj na szczepieniu -Mirek dzielnie zniósł - nawet długo nie płakał ;)
Ania nie poszła się szczepić - bo chora - kaszle

anita - mówisz o tzw. asymetrii - ja byłam też z tym ( oraz z innymi sprawami) - neurolog pokaże ci co masz robić - choć nie jest konieczna wizyta - ale warto pójść.
Mi kazała układać małego odwrotnie do tej strony co lubi tzn. wszystkie atrakcje zapewniam mu z drugiej strony i leżenie na brzuszku.
Ale warto pójśc - bo dokładnie ci powie co i jak

a my niestety dzisiaj na pierwsze szczepienie idziemy :/ na gruzlice (nie byl jeszcze szczepiony przez to zapalenie pluc). szkoda, bo od dwoch dni jest taki spokojny a to pewnie go rozdrazni :/

Kropecka, kup w razie czego te czopki homeopatyczne. Podobno pomagają. Nie pamiętam nazwy. Pewnie Kate wie, o jakie mi chodzi :-)

Hej dziewuszki. dawno mnie nie bylo. znow nagrabiam zaleglosci na hurraaaa...
Widze ze kazda jakies problemy mniejsze i wieksze ma my do tej pory spokuj ale wczoraj bylismy u lekarza bo Julka jakas taka przeziebiona, rozdrazniona i przestala ladnie ssac i co? zapalenie ucha kurcze blade :( ehhh... bo i ja kurujemy.
dobra. myszka placze... :)
Trzymam kciuki za wasze malenstwa.
Buzka

reklama
oj biedna Julcia,duzo zdrowka zycze,aby uszko szybko sie zagoilo ;)

gosiek synus bardzo dzielny

my na szczepienie idziemy w czwartek przeciw grozlicy,ciekawe jak sie zachowa Natinka ::)

Do góry