reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

choroby dzieciaczków :(

reklama
reni nic sie nie bój dobrze ze wykryto teraz a nie doszło np do zwichniecia biodra.jesli to dysplazja to to nic strasznego i wyleczy się.

A jak wyglada badanie bioderek w polsce?tak pierwszy raz?
DZiewczyny jaka moze byc przyczyna ropienia oczek???dzis Hafsa obudziala sie z ropka w oczkach wiec jej przemylam wacikiem z sola fizjologiczna, aele od czego to moze byc????

Dziewczyny mam pytanie bo wiem że niektóre z waszych dzieciaczków mają skazę białkową. Niestety mój Tomuś chyba też ją ma, ale czy to możliwe że wyrzuciło się dopiero w 4 miesiącu? Dodam że przez 1,5 miesiąca był na moim mleku-jadłam nabiał i buźkę miał gładką, teraz trochę piersi ale większa część to bebilon 1 i na polikach wyrzuciło mu takie okropne krostki, które zlały się prawie w takie liszaje, ale na ciałku nie ma nic. Czy zamiana na bebilon pepti powinna pomóc? I jeszcze jedno które mleko jest lepsze Nutramigen czy bebilon pepti?
Czy zagojenie tych liszajów można czymś przyspieszyć, co Wy stosowałyście?

anita moja kiedyś też miała białe krostki w niektórych miejsca zrobiły się liszaje i to nie była skaza białkowa...

reklama
Do góry