reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

choroby dzieciaczków :(

reklama
kurde, mama dopiero w trzeciej aptece kupila paracetamol. w pierwszych dwoch nie chcieli jej sprzedac bez konsultacji z lekarzem :/

dziwne...trzeba bylo pow ze lekrza pozwolil bo to po szczepieniu.a nie napuchlo mu to iejsce uklucia? jak tak to riwanolem rob oklady! i glowa do gory napewno przejdzie!

Kropecka na to mnie nastraszyłaś, bo mojej też często robi się sine wokół ust!!! Moja pediatra tego nie zauważyła, a ja jej nic nie mówiłam :(. Matko teraz to mam stracha. Nie wiem, czy mam z nią iśc jeszcze raz na kontrolę ???- dzisiaj już byłam na szczepieniu. Jejku, ale sobie w twarz pluję, że o to nie spytałam....

Dziewczyny, może któraś może mi powiedzieć co to po ludzku znaczy, "ograniczenie odwiedzenia 25 st" - chodzi o bioderka. Lekarz ( kawał gbura ) niestety nie raczył mi tego wytłumaczyć. Dostałam tylko opieprz, że nie "pieluchuję" małej. Kazał jej wkładać między nóżki dwie pieluchy flanelowe... ::) Może któraś też miała podobny problem i wie, jak skutecznie wsadzić dziecku te dwie grube flanelowe pieluchy?;)
Pozdrówki

no normalnie ja dawalam 3 tetry:) skladasz je tak by przypominaly zwykla pieluche tak na dlugos (tylko szersza aby nogi byly tak rozkraczone jak zalozysz) i wkladasz jak pieluche a potem boki spinasz agrafkami-sa specjalne do pieluchowania!i dzidziol ma tak szeroko nogi rozsatwione :)

je nie umiem wytlumaczyc a foty brak:(

wiesz faktycznie straszny gbur ze nawet ci nie pokazal.... :mad:

hehe, nie mogę ;) ale numer, tu się włącza jakiś korektor brzydkich słów, bo jak wpiszę słowo " p i e lu ch u j ę" oczywiście razem, to się zamienia na "pielukrasnalę" ha ha ha

Dzięki Lilith za info. A po co te agrafki? Zeby przyczepić ze sobą pieluchy, czy peiluchy do śpiochów czy jak?;)
A odnośnie doktorka, to ja myślę, że on traktuje inaczej pacjentów, którzy przychodzą prywatnie. Ale nie dam mu zarobić i już więcej do niego nie pójdziemy. Wezmę od pediatry skierowanie i pójdę do innego specjalisty.

reklama
Do góry