Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

mówisz Agatko ze niemasz pomysłu co podać do żarełka na chrzest ? \
miałam nic nierobić ale wszyscy sie krzywią więc zaserwuje to :
- [FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]Rosół z domowym makaronem[/FONT]
- [FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]Polędwica wieprzowa w sosie serowym
[/FONT]- [FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]Szaszłyki z kurczaka z owocami
[/FONT]- [FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]Kawałki łososia w sosie cytrynowym
[/FONT]- [FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]Bukiet warzyw gotowanych na parze i małe ziemniaki[/FONT]
- [FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]Bukiet surówek (kapusta pekińska, marchewka, czerwona kapusta gotowana)
[/FONT][FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]Schab w galarecie[/FONT]- [FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]Indyk w maladze
[/FONT]- [FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]Patery mięs pieczonych i wędlin (schab ze śliwką, indyk z fetą i bazylią, pasztet z oliwkami, rolada z karkówki ze szpinakiem, szynka, kabanosy)
[/FONT]- [FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]Deska serów[/FONT]
- [FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]Sałatki (sałatka farmerska z brokułów i kalafiora z pieczarką, sałatka z pomidorów i mozzarelli w sosie bazyliowym, sałatka nicejska)[/FONT]
- [FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]tatar z ogórkiem i grzybkami
[/FONT][FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]Owoce na lustrze w sosie czekoladowym[/FONT][FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif]Drobne ciasteczka (mini ptysie, eklerki, babeczki, rożki z jabłkiem) [/FONT]
no i oczywiście TORT , MOŻE JAKIEŚ CIASTO JESZCZE

A w ogóle to mogłabyś jakieś detale do tych przepisów wrzucić na wątek 
Andzia - kiedy masz te chrzciny? Ja się wpraszamA w ogóle to mogłabyś jakieś detale do tych przepisów wrzucić na wątek
[/INDENT]

Chodzilo mi o kosciol. W moim miescie w PL za chrzest byla stala oplata 100zl a nie co laska. Zastanawialam sie jak jest tutaj czy ejst stala oplata, a jak co laska to zn ile tej laski??tak tu bedziemy chrzcili o jakich kosztach myślisz??
:-)