Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Andzia to pewnie tylko spotkanie organizacyjne ;-)no ale ja też musze iść przed chrztem a oprócz tego jutro po mszy wieczornej jest spotkanie przedchcielne z rodzicami i chrzestnymi i też musze iść![]()
eee, takie grzechy do spowiedzi, to ja na palcach 1 reki wylicze.Nawet sie zastanawiam jakby ksiadz zareagowal, gdybym powiedziala przy konfesjonale, ze od 6 lat ani razu nie zgrzeszylam i prosze tylko o podpisanie papierka
![]()

Też nie widzę powodu, żeby się uzewnętrzniać przed kimkolwiek, bo cóż on ma prawo mnie oceniać ?
Jeśli zrobiłam coś niezgodnego ze swoim sumieniem, to będzie mi to na nim ciążyło i to największa pokuta.

A poza tym myślę, że jak "co łaska" będzie iększa, to i ksiądz oko przymknie ;-)Ja tam , w każdym razie, nie zamierzam się spowiadać
I w ogóle mam zamiar wszystko "zaocznie" załatwić. Ale proboszcz w naszej parafi to na prawdę fajmy facet ( jak nie ksiądz ;-)) , skuteczny biznesmen i życiowy ksiądz, który nie czepia się szczególów. Sam ma 2 dzieci , więc nie ocenia innych pochopnie 
annya czy ten ksiadz to w Polsce? bo az sie wierzyc nie chce

Taki ksiądz to ja rozumiem ;-) Ale mu reklamę zrobiłam ;-).
Carmi, po prost zadzwoń i się dowiedz. A swoją drogą, to jeśli ktoś chce się wyspowiadać, to zasr.... obowiązkiem księdza jest go wyspowiadać tu i teraz , a nie się wymigiwać brakiem czasu czy jakieś grafiki robić. Jak ja tego nie cierpięA poza tym myślę, że jak "co łaska" będzie iększa, to i ksiądz oko przymknie ;-)Ja tam , w każdym razie, nie zamierzam się spowiadać
I w ogóle mam zamiar wszystko "zaocznie" załatwić.