Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Angun szatka to chyba nie zwyczaj tylko element sakramentu. To chyba była oznaka przyjęcia Ducha Świętego. Szatka b. ladna. ja też zamawiałam na allegro razem ze świecą
No tak Kochana, bardziej chodziło mi o to, że nie w każdej parafii jest potrzebna,a może ja już jestem taka stara, że za "moich czasów" nie używano jej w czasie chrztu :-)
U nas znowu jest tak, że chrzestna ubiera dziecko do chrztu (wszystko: ubranko, body, skarpetki, czapeczka, szatka itp) a chrzestny świece i zdjęcia ale z tymi zdjęciami jest różnie więc tylko świecę w naszym przypadku. Myślę nad chrzcinami w domu jak lokalu nie będzie ale jak ja tu zmieszczę 30 osób? chyba na podwórku...
Kochane, obiecane fotki, dodaję na szybkensa i spadam pod prysznic i do łózka, jakaś nietomna jestem jeszcze po wczorajszym dniu..
Ten staruszek - to mój słynny dziadziuś - pradziadzio Poli
Gola niesamowite focie!!!! a Polunia wyglada przeslicznie a Ty jaka szlicznota z Ciebie i sliczna mialas bluzeczke ;-) a dziadek wyglada niesamowicie i widac ze jest bardzo dumny z Poluni i Ciebie :-) i ten torcik,wyglada smakowicie
Gola -sliczniutka jest Pola. Jak laleczka ,dziadka ,masz boskiego. Wyglada dokladnie tak jak dziadek ( pradziadek) powinien wygladac. No i ty jestes lesencja nieziemska. Masz super kolor wlosow. NO i mezus tezn iczego sobie.