reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chrzciny

Angun szatka to chyba nie zwyczaj tylko element sakramentu. To chyba była oznaka przyjęcia Ducha Świętego. Szatka b. ladna. ja też zamawiałam na allegro razem ze świecą:-D

reklama
No tak Kochana, bardziej chodziło mi o to, że nie w każdej parafii jest potrzebna,a może ja już jestem taka stara, że za "moich czasów" nie używano jej w czasie chrztu :-)

angun w rodzinie meza jest nawet taki zwyczaj ze chrzestna kupuje szatke i daje zloty krzyżyk z lańcuszkiem a chrzestny kupuje świece ;-)

U nas znowu jest tak, że chrzestna ubiera dziecko do chrztu (wszystko: ubranko, body, skarpetki, czapeczka, szatka itp) a chrzestny świece i zdjęcia ale z tymi zdjęciami jest różnie więc tylko świecę w naszym przypadku. Myślę nad chrzcinami w domu jak lokalu nie będzie ale jak ja tu zmieszczę 30 osób? chyba na podwórku...

Kochane, obiecane fotki, dodaję na szybkensa i spadam pod prysznic i do łózka, jakaś nietomna jestem jeszcze po wczorajszym dniu..
Ten staruszek - to mój słynny dziadziuś - pradziadzio Poli

Załączniki

• DSC_0003.jpg
    DSC_0003.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 128
  • DSC_0017.jpg
    DSC_0017.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 121
  • DSC_0026.jpg
    DSC_0026.jpg
    35,3 KB · Wyświetleń: 123
  • DSC_0031.jpg
    DSC_0031.jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 124
  • DSC_0048.jpg
    DSC_0048.jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 123
  • DSC_0049.jpg
    DSC_0049.jpg
    39,5 KB · Wyświetleń: 125
  • DSC_0051.jpg
    DSC_0051.jpg
    34,2 KB · Wyświetleń: 131
  • DSC_0059.jpg
    DSC_0059.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 132
  • DSC_0076.jpg
    DSC_0076.jpg
    40,6 KB · Wyświetleń: 129
Gola niesamowite focie!!!! a Polunia wyglada przeslicznie a Ty jaka szlicznota z Ciebie i sliczna mialas bluzeczke ;-) a dziadek wyglada niesamowicie i widac ze jest bardzo dumny z Poluni i Ciebie :-) i ten torcik,wyglada smakowicie :-p

reklama
Gola -sliczniutka jest Pola. Jak laleczka ,dziadka ,masz boskiego. Wyglada dokladnie tak jak dziadek ( pradziadek) powinien wygladac. No i ty jestes lesencja nieziemska. Masz super kolor wlosow. NO i mezus tezn iczego sobie.

Do góry