Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kochane moje mam do Was pytanie
znalazłam sukienkę dla Nadii na chrzciny na allegro i teraz się zastanawiam czy mnie z kościoła nie wywalą bo nie jest ona typowo na chrzest
więc proszę Was o opinię czy pasuje taka
mycha - u nas różnie dzieciaczki w kościele były ubrane, choć słyszała, że czasem księża wcześneij mówią, że ma być na biało i koniec. U nas nap chłopcy mięli niebieskie, czy beżowe garniaki, Pola miała blado różowy płaszczyk i było ok
mycha sukienka piekna
Najlepiej zapytac w parafii. akurat w naszym kosciele nie ma z tym problemu. Tam chrzcza rownoczenie z 10 dzieci wiec zaden ksiadz nie przyglada sie jak jest dziecko ubrane
mycha piekna prosta sukienka. i zupelnie inna od wszystkich. a ksiadz... :-) czy oprócz cennika kościelnego istnieje również wykaz stroi dozwolonych? mysle ze to sprawa indywidualna
wybralam sobie taka szatke do chrzcin tylko oświećcie mnie czy na niej sie podaje date chrzcin czy date urodzenia dziecka ja sie nie rozeznaje w tych koscielnych symbolach