reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Chrzest :)

szczesliwa Ja miałam biała bluzke i spudnice taka bezowa z brozowymi akcentami stwierdziłam ze chce sie czu wygodnie i byłam zadowolona:-)
gosiakma szczerze współczuje:-p a wracajac do twojego tescia ( wiem ze jeszcze nie jest ale no jakby nie bylo kims bliskim jednak jest) To wydaje mi sie ze mu przejdzie, chociaz z drugiejs trony sama nie wiem napisze tak do mnie nie odzywa sie moja własna babcia bo zaszłam w ciaze nie wzielam slubu a na dodatek byłam w ostatniej klasie maturalnej. Ogólnie nie zapytała sie nawet jak sie czuje gdy byłam w ciazy a po rodzinie rozpowiada ze dzwoniła do mnie a ja nie odbierałam.Powiem tak nie kłaniaj sie tesciowi w pas bo to nic nie da... Ja mojej babci nawet na chrzciny nie prosiłam i nie zadzwoniłam zeby oznajmic jej ze ma prawnuka bo jestem franca i czekałam na jej telefon...:-p W zachowaniu taty twojego faceta widze cos podobnego tyle ze on sie wiara zasłania... To porpostu siedzi w nim nie w wierze bo swiadkowie Jehowy sa jacy sa ale nie wypna sie na człowieka... Mam nadzieje ze szybko przejrzy na oczy i zjawi sie na chrzcinach. potrafie zrozumiec ze nie chce byc w kosciele ale przynajmniej na przyjeciu

reklama
szczesliwa ja bede miała na chrzcinach fioletową bluzeczke i właśnie ciemne spodnie eleganckie w pionowe pasy ale nie takie całkiem czarne;p
i w sumie wygladamw tym calkiem całkiem i juz mi wszystko wisi,co kto powie, bo nic lepszego nie wymysle ;p
umi2 to patrze ze tak samo "stara" jesteś jak i ja;p i moze właśnie też o wiek tu chodzi bo moj M. jest troche starszy ode mnie, pracuje itp i moze dla 'tescia' chodzi o to , ze M. sobie wybrał za mlodą, za glupią i na dodatek bez kasy.

W ogole troche sie martwie, bo dziś przyjeżdża do polski moja 'teściowa' (na stałe mieszka za granicą) i troche sie boje jak to bedzie, jeszcze jej nie widziałam na realu, ale podobno jest ok;)

Ja sie ubrałam w biała bluzkę i fioletowo wrzosową spódnicę. Ale ja sie w mało rzeczy mieszczę i wyboru nie miałam zbyt wielkiego. A ze wierze w to ze wrócę do swej figury to i nie chciałam kupować wszystkiego. Wiec wygrzebałam z szafy spódnicę w która wchodziłam w H&M kupiłam biała bluzkę z króciutkim rękawkiem i wsio. Nie był to wytworny strój ale wystarczająco elegancji na taką okazję :-)

u nas impreza 30 sierpnia:) miała być 23 ale chrzestny nie mógł i teść też a wiec zmiana:) sukienkę dla Zuzi wylicytowała ma allegro i właśnie przyszła jest cudna:-) czapeczka się robi butki i bolerko tez wszystko biała robione na szydełku:)
sukienka
sukienka retro włóczka 74 80 chrzest (693295095) - Aukcje internetowe Allegro
bolerko a butki pani dodatkowo zrobi takie małe balerinki białe
Eleganckie Bolerko haft Chrzest Roczek wzór III (699284844) - Aukcje internetowe Allegro
czapeczka
SZYDEŁKOWA CZAPECZKA WIOSNA, LATO, 20 KOLORÓW (689571815) - Aukcje internetowe Allegro
ja będę ubrana w czarna sukienkę haftowana przy dekoldzie w niebieskie kwiatki i do tego założę krótki żakiecik biały albo niebieski w kolorze kwiatków przy dekoldzie zależy czy załatwię:) kolor taki jak ten znaczek:nerd:

u nas chrzciny w ta niedziele i mam nadzieje, ze jakos przezyjemy ten dzien;-) Mlodemu kupilismy cos na zasadzie lnianego garniturka, wyglada slodko, tylko spodenki troche zaduze:szok: dobrze, ze wczoraj przymierzylam, bo przynajmniej babcia mu skroci czy cos:tak:
nio, a ja wskocze chyba w sukienke biala w czarne "cus".. nie mam natchnienia szczegolnie na latanie teraz po sklepach:dry: sukienke kupowalam na slub, takze jest prawie nowka nie smigana:-D hi hi

gosiakma Mozliwe ze mu o wiek chodzi ale jak dla mnie to chore bo wiek nie swiadczy o mądrości... a ty konczyłas w tym roku szkolę?
Caro_S Śliczna sukieneczka ja to zazdroszcze mamom które maja córeczki bo moga je w sukienki ubierac:-p no ale swojego synka nie zamieniłabym na zadna dziewczynke.
malutka_z_krk23 Ja tez mojemu kupowałam garniturek. i o ile koszula była w sam raz o tyle marynarka dziwnie za duza ale spodnie w sam raz:-p

reklama
a moja dostanie ubranko od chszestnej wiec nie wiem jak wyglada a co do mnie to nakladam spodnie na kant szpilki i koszule troche ofisowo ale cotam

Do góry