od pentelki elastyka jezeli sie nie myle![]()
A czy ona jeszcze sie nadaje na takie obciazenia?? czyt. waga dziecka 7 kg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
od pentelki elastyka jezeli sie nie myle![]()
ja na twoim miejscu bym tkaną już kupiła bo elastyk do 9 kg chyba jest,A czy ona jeszcze sie nadaje na takie obciazenia?? czyt. waga dziecka 7 kg
ja na twoim miejscu bym tkaną już kupiła bo elastyk do 9 kg chyba jest,
dziunka ja mam od pentelki elastyka i uważam że jest ok co prawda firmowego nawet nie macałam ale Igor mi w tym nie sprężynuje a będzie koło 8 kg ważył
heheoby nie bo pomyśl co sie stanie po 11 praniu !!!
sa tez i tka ne w taich cenach. Ja kupiłam chustę lniana od Vombati za 70zł. Lnianej akurat nie polecam, bo nie chce się "złamać" i po 4 miesiącach noszenia i prania wciąz jest sztywna. ALe ta dziewczyn ma tez i inne chusty. Poza tym na allegro można kupic tez inne "samoróbki" poza pentelką w podobnej cenie.Jaka chuste kupilas ze taka tania byla??
ja mam pauchyka takiego. Sama sobie sprawiiłam :-) Super się sprawdza jak musisz włozyć na momenta za chwilę wyjąc itp. Moze być i dla noworodka i dla większego dziecka, już siedzącego. Mój Michaś trochę się buntuje, bo musi być na leżąco teraz a już trochę przy duży, a na siedząco jeszcze za maly,więc chwilowo malo sie przydaje, ale póxniej na pewno się przyda. Tylko na dłuższą mete to nie bardzo, bo tylko na jedno ramie, no i trzeba troche podtrzymywac jak się chodzi, bo się troszkę majta, ja tam się boję, ze go zgubię.dziewczyny - znawczynieco sadzicie na temat ponizszych?
Baby Slings by Slinglings. Stylish Comfortable Easy Pouch Baby Sling. For a limited time buy 2 get the 3rd FREE!
BabaSlings E-store
Czy one nadaja sie tylko dla malutkich dzieciaczkow?
widziałam. Kiedyś już o tym rozmawialyśmy chyba... Mi się wydaje, ze to za dobrze, nie trzyma dziecka a na większości zdjęć ggdzie te chusty sprzedają dzieciaczki po prostu wisza na kroczku. No i rozmiar uniwersalny to nie dopasuje się dobrze do noszącego, jednemu będzie sięmajtac a drugiemu będzie przyciano, bo nie wierzę w te sznureczki tą niby regulacjędziewczyny a widzialyscie to ?
Chusty bez wiązania - innowacyjne nosidełka (929432504) - Aukcje internetowe Allegro