reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Chusty i nosidelka :)

reklama
ja rozumiem, ze ta co ma katrenki nie jest firmowa a te droższe są. A wyymiary to jaką chcesz dlugość. Z Krtkiej nie każdw wiązanie zrobisz ale też jak jesteś drobna nie mozesz kupić za długiej, bo będziesz podloge ogonami zmiatać.

Kasiula jak na chwilę to pouch bardzo dobry i malo miejsca zajmuje. Na temat kólkowej wypowiem sie za jakiś tydizeń

mei tay to nosidlo

Kasiula te pouche maiłam na mysli Chusta Kieszonka + FILMY JAK NOSIĆ na CD, Rozm.3 (1070784313) - Aukcje internetowe Allegro podobno dobre. Jakbym miala trochę kaski to bm sobie kupiła
a widziałyście jaks ie alllegro w temacie chust rozwinęlo?
Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy patrzec na kategorie po lewo
to ja czekam tydzien i powiesz czy pouch wystarcza czy lepiej kółkowa :D

ale mnie mój D wkurzył:wściekła/y:
ja mu chusty pokazuję zadowolona że te mi się podobają..
a on do mnie że ta fioletowo niebieska wygląda jak nasza pościel:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i że może mi taką z pościeli zrobić:dry: (fakt mamy takie kolorki ale nie moja wina że to moje ulubione i zawsze będę takie wybierać:-D
no i dodał że mi sie znudzi chustowanie po tygodniu i rzucę chustę w kąt:eek::dry:

a tak mam jeszcze kilka pytań,..
bo ja widzę że jak jest wiązana , to dziecku jakoś się te nóżki owija że widzę że to ur
trzyma dziecko :tak:ale pouch czy ta kółkowa to tylko ma jedno owinięcie dookoła to mi mała się wysmyknie dołem...:eek::sorry2:
nie wiem już od czego to zależy .. no i czy 55 cm jest wystarczająca??
i czy lepsza elastyczna czy tkana może jednak??
no i mój D ię pyta czy same się tak owiązujecie czy potzreba kogoś do pomocy...:sorry2:

Kamcia ekspertem nie jestem ale 55 cm wystarczy napewno !:) i tkana bo elastyczna do 8 kg chyba .... i samemu sie wiaze ;P nic trudnego !! :) a ja chce pouch z tego wzgledu ze czasem musze wyskoczyć z małym gdzies na chwile a nie chce mi sie ciagac wozka z 3 pietra :)

Kamcia na początku mąż mi pomagał , ale po kilku razach już opanowałam na tyle , że sama sobie radziłam. Z uporem maniaka cwicze wiązanie na plecach ,a le bez pomocy mi nie wychodzi i jakoś tak krzywo..
mąż był wczoraj cały dzień z małym. Musiał pojechać do urzedu załatwić sprawę. Z wózkiem trudno tam się poruszać więc zamotał sobie małego.Wieczorem mi opowiadał jak czuł się dumny , wszyscy na niego patrzyli , Antek nawet mu zasnął - to juz w ogóle była sensacja:-D

dzieewczyny ja mam prerwę w ppracy więc tak na szybko (bo ja znalazłam elastyczną ale ma tylko 3% elastyczności ,,
dam wam 2 linki i napiszcie mi którą wybrać bo chciałam już dziś zamówić :p

Pentelka Chusta elastyczna MŁODA TRWKA 55cm TANIO (1078229204) - Aukcje internetowe Allegro
CHUSTA TKANA 3 pastelowe kolory PROMOCJA azimi (1077309908) - Aukcje internetowe Allegro

elastyczna to elastyczna nawet jak ma 3 % :)
a ta pierwsza to mam identyko od tego sprzedawcy kolor ZIELONA TRAWKA :Di klaudzia tez taka ma ;P

a ja kupilam poucha ;P zwykly ale mi taki wystarczy :D

reklama
elastyczna to elastyczna nawet jak ma 3 % :)
a ta pierwsza to mam identyko od tego sprzedawcy kolor ZIELONA TRAWKA :Di klaudzia tez taka ma ;P

a ja kupilam poucha ;P zwykly ale mi taki wystarczy :D
no własnie mi sire ta zielona tez podoba z tych pierwszych:tak:
czyli mówisz ze jes dobra??
bo ta 2 to mi sie zdaje za szeroka troche, ale nie wiedziałam czy ta elastyczna jest ok, wiec dałam do porównania:-)
a inne kolorki mi sie nie podobaja :no::-D widac mamy ten sam gust;-)
nie wiedziałam ze tez taką masz ,

kiragold nosidła mi nie odpowiadają, ale dziękuję xza propozycję

Ostatnia edycja:
Do góry