reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chusty i nosidelka :)

:-D

Ja wiaze tym drugim sposobem (taka kieszonka jak z tkanej - panel do wewnatrz, a poly rozkladam na zewnatrz) i niestety musze sie wiazac za kazdym razem jak chce wlozyc mala - bo trzeba to robic z nia. Troche to niewygodne no ale tak mi lepiej, za chiny nie moglam opanowac kieszonki z panelem na zewnatrz:sorry2:

no widzisz, a ja za pierwszym razem :-D:-D crush test dummy był zadowolony, ciekawe jak Gaja - czy mi nie zawisnie na wysokosci kolan, albo wrecz przeciwnie - ni wcisnie sie... zastanawiam si czy nie poczeac az mąż do domu wróci, zeby nas mógł wyratowac, jak sie zaplączemy :cool2:

reklama
no widzisz, a ja za pierwszym razem :-D:-D crush test dummy był zadowolony, ciekawe jak Gaja - czy mi nie zawisnie na wysokosci kolan, albo wrecz przeciwnie - ni wcisnie sie... zastanawiam si czy nie poczeac az mąż do domu wróci, zeby nas mógł wyratowac, jak sie zaplączemy :cool2:

Rob to nad lozkiem, w razie jakby spadla to na miekka posciel ;-) Mi oczywiscie jeszcze nie spadla ale zawsze tak na wszelki wypadek jakby mi wierzgnela ;-)
I musze Cie zmartwic, bo mi tez "na sucho" super wychodzilo, potem z Asia pierwszy raz tez a potem 1 proba na 6 sie udawala :zawstydzona/y:

Rob to nad lozkiem, w razie jakby spadla to na miekka posciel ;-) Mi oczywiscie jeszcze nie spadla ale zawsze tak na wszelki wypadek jakby mi wierzgnela ;-)
I musze Cie zmartwic, bo mi tez "na sucho" super wychodzilo, potem z Asia pierwszy raz tez a potem 1 proba na 6 sie udawala :zawstydzona/y:

taram!!!!! nie wiem, cy nie za mocno..

Załączniki

• IMG_4939-chus.jpg
    IMG_4939-chus.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 48
Super :-) ladny kolor :-)

Jakby bylo za mocno to nie moglabys oddychac i mala tez nie wiec dalaby Ci znac. Musi byc tak, ze jak pochylisz sie do przodu to mala dalej bedzie do Ciebie przyklejona :tak:Jak opadnie po jakims czasie tzn ze jest za lekko. No i pupka nizej niz kolanka, aby plecki byly zaokraglone. Ale ze mnie zadna znawczyni i mi bardzo sie podobacie i jest super :-D

o wlasnie chce taka kupic, nie wiem jeszcze jaki kolor ale taka firme:tak: polecacie allegrowicza?
tu jest o tych chustach [ame="http://www.chusty.info/forum/showthread.php?t=15421"]chusty Pentelka - zna ktoś? - Chustoforum[/ame] róznie piszą. Co człowiek to inna opinia
i tu jeszcze jeden watek. Ja pytalam o rózne "samoróbki" i podawałam aukcje z allegro i oto co mi napisały
[ame="http://www.chusty.info/forum/showthread.php?t=23675"]"samoróbki" - Chustoforum[/ame]

IzaBk
super :-)

Ostatnia edycja:
reklama
super :) juz nie moge doczekac sie do swojej chusty :) a w tle widze ramke z glinki hehe :)
hihi, rzeczywiście ramka stoi na stole :-D ale jestes spostrzegawcza :-D:-D

iza a co to za chuste masz?:-)
tak, to pentelka. polecam :). Na razie ok, kolor piękny, elastyczność dla mnie ok, jesczze tylko niech się dowiem jak po praniu sie zachowuje, to do konca bdę wiedziała:tak:

dziunka - napisałaś, że z tą kieszenią zewnętrzną jest trudno, a mi się udaje za każdym razem ( już trzy razy wiązałam), albo ja jestem taka zdolna, albo może coś nie tak robisz. albo to co ja robię to nie jest to o czym Ty piszesz - ja robię to co pani robi w linku :tak:
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=IGUxlKw3HVo&feature=related"]http://www.youtube.com/watch?v=IGUxlKw3HVo&feature=related[/FON"]YouTube- How to tie an AzureWrap Baby Carrier[/ame]

Do góry