reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

reklama
Czy materacyk lateksowy wykonany jest z tego samego lateksu (tzn wiem ze nie z gumy ale czy sklad podobny) co np rekawiczki czy prezerwatywy?
Bo na ten lateks to czesto ludzie sa uczuleni...
Wykonany jest z lateksu syntetycznego i chyba mleczka kauczukowego o ile dobrze pamiętam. To jest lateks innego gatunku i innej klasy

Dziewczęta mam pytanko. Chcieliśmy z mężem kupić bujaczek leżaczek z fisher price ale jak się okazało są tak jkaby dwa rodzaje tych leżaczków: 1. Na jakby cieńszych nóżkach oto link FISHER PRICE Lezaczek do 18kg Fotelik Bujaczek 3w1 (1639665618) - Aukcje internetowe Allegro
i 2. Na jakby mocniejszych LEZACZEK BUJACZEK FISHER PRICE T4145 0-18 KG (1647223651) - Aukcje internetowe Allegro
I który będzie lepszy??? Jest akurat promocja w tesco i chciliśmy juz mieć za sobą zakup tego sprzętu. Plis doradźcie!!
Ten droższy ma rególowane oparcie od leżącego po siedzące.

A ja wiem, że w brzuszku siedzi sobie mała marysia więc będę mogła pare słodziarskich ciuszków kupić ale nie za dużo bo większość mam

jagmar bo nie ma to jak bajeranckie ciuszeczki dla kobietki :)

Co do materacyka to ja chyba się machnę na grykę...

a może powiecie zaawansowane mamusie czy laktator to lepiej ręczny czy elektroniczny?

aaaa zapomniałabym, kupiłam poduszkę w Lidlu. Fajna sprawa, do karmienia też się raczej przyda. Mi pasuje bo mam problemy z kręgosłupem, więc jest mega wygoda, nawet jak leże przed TV.

Ostatnia edycja:
tak wracając do materacyków. Wczoraj poradzono mi żeby kupić na materacyk nieprzemakalny podkład firmy MEDICAL. Ponoć jest bardzo dobry, wchłania wilgoć, chroni materac i przepuszcza powietrze co pozwala oddychać skórze dziecka - ponoć jako jedyny posiada atest

reklama
Do góry