K
karolina1978
Gość
Ja widzialam tez nie raz,ale nie moge sie do tego przekonac.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
kasiadz to porzadne zakupy zrobiliscie
Ja wlasnie wrocilam od przyjaciolki, u ktorej na weekend jest nasza jeszcze jedna przyjaciolka - przyjechala w odwiedziny z 9miesieczna coreczka. I jest kolejna osoba ktora uzywala i sobie chwali bardzo taka wanienke:
Tummy Tub Baby Bath : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop
wszystkie babki zgodznie mowia ze kapie sie bardzo wygodnie, juz od noworodka, dzieci lubily kapiel bo przybieraja pozycje jak u mamy w brzuchu.
Nie wiem czy inwestowac w to "wiaderko" bo dosc drogie jest, jakos sie nie moge pezkonac...
kasiadz to porzadne zakupy zrobiliscie
Ja wlasnie wrocilam od przyjaciolki, u ktorej na weekend jest nasza jeszcze jedna przyjaciolka - przyjechala w odwiedziny z 9miesieczna coreczka. I jest kolejna osoba ktora uzywala i sobie chwali bardzo taka wanienke:
Tummy Tub Baby Bath : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop
wszystkie babki zgodznie mowia ze kapie sie bardzo wygodnie, juz od noworodka, dzieci lubily kapiel bo przybieraja pozycje jak u mamy w brzuchu.
Nie wiem czy inwestowac w to "wiaderko" bo dosc drogie jest, jakos sie nie moge pezkonac...
kasiadz łoł! to już prawie wszystko macie z "grubszych" rzeczy
Też słyszałam same pozytywy o tym wiaderku, ale ja nie jestem przekonana...może dla takiego, 2, 3 miesięcznego to frajda, ale co np z pempuszkiem u noworodka? Pomijając już mycie.