reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Chwalmy się ile wlezie...co nowego zakupiłam? :D:D

reklama
W WÓZKU IMPLAST BOLDER też jest fotelik maxi cosi, który jest montowany bezpośrednio do stelaża, między innymi dlatego jest moim nr 1

Karolincia ja jeszcze w prawdzie nie kupuję w mega ilościach, bo dopiero zaczynam się rozkręcać, ale myślę że część zakupów zrobię na allegro a część pewnie jak będzie okazja w sklepie albo ciucholandzie, bo wiem ze czasami można perełki znaleźć

Ostatnia edycja:
ja już wózek mam, ten od znajomej za 180zł :tak: stoi na przedpokoju, chcecie fotkę? kurde 180 a 100 to jest dopiero różnica :szok: Za to kupię sobie bajerancką spacerówę :-D

aha ja mieszkam na parterze, mam z pięć schodków do pokonania więc luzik. Ten wózek już wiozłam na spacerku i mimo że kołka nieobrotowe to skręcają przy małych zakrętach a przy większych trzeba delikatnie nacisnąć. Nie jest straaasznie ciężki, ale wagę swoją ma.

A i wiecie co, u nas są takie podjazdy dla wózków że te wózki z stelażem w formie trapezu trzeba nimi zjeżdżać albo wjezdzac na tylnich kołach, tak jełopy robią chodniki :-D ja tego problemu nie mam bo mam kółka równoległe.

Ostatnia edycja:
ja już wózek mam, ten od znajomej za 180zł :tak: stoi na przedpokoju, chcecie fotkę? kurde 180 a 100 to jest dopiero różnica :szok: Za to kupię sobie bajerancką spacerówę :-D

aha ja mieszkam na parterze, mam z pięć schodków do pokonania więc luzik. Ten wózek już wiozłam na spacerku i mimo że kołka nieobrotowe to skręcają przy małych zakrętach a przy większych trzeba delikatnie nacisnąć. Nie jest straaasznie ciężki, ale wagę swoją ma.

A i wiecie co, u nas są takie podjazdy dla wózków że te wózki z stelażem w formie trapezu trzeba nimi zjeżdżać albo wjezdzac na tylnich kołach, tak jełopy robią chodniki :-D ja tego problemu nie mam bo mam kółka równoległe.

No pytanie :-D Dawaj tą fotkę :tak::-p

no to teraz ja się pochwale moimi dzisiejszymi zakupami :)
wózek (gondola+spacerówka+fotelik) Wielofunkcyjne - Wózek Bebe Beni 4Runner Fuchsia Rouge - Bebe Beni oby się nie okazało że będzie jednak chłopiec bo będzie miał mało chłopięcy pojazd :)
wanienka
przewijak
kocyk
2smoczki
cążki do paznokci
szczotka do włosków
3 śpiochy
2 bodziaki
moskitiera do łóżeczka
zamówiliśmy łóżeczko bo mieli tylko na wystawie takie jak wybraliśmy (do odbioru w lipcu) Sklep Mały Ryś kolor biel transparentna (na żywo wygląda jak delikatny kremowy)
kołderkę i podusię

chyba wszystko wymieniłam. ale jestem zadowolana, a najbardziej chyba z wózka bo jest przecudny i z łóżeczka (tylko szkoda ze jeszcze go nie mamy :(

no to teraz ja się pochwale moimi dzisiejszymi zakupami :)
wózek (gondola+spacerówka+fotelik) Wielofunkcyjne - Wózek Bebe Beni 4Runner Fuchsia Rouge - Bebe Beni oby się nie okazało że będzie jednak chłopiec bo będzie miał mało chłopięcy pojazd :)
wanienka
przewijak
kocyk
2smoczki
cążki do paznokci
szczotka do włosków
3 śpiochy
2 bodziaki
moskitiera do łóżeczka
zamówiliśmy łóżeczko bo mieli tylko na wystawie takie jak wybraliśmy (do odbioru w lipcu) Sklep Mały Ryś kolor biel transparentna (na żywo wygląda jak delikatny kremowy)
kołderkę i podusię

chyba wszystko wymieniłam. ale jestem zadowolana, a najbardziej chyba z wózka bo jest przecudny i z łóżeczka (tylko szkoda ze jeszcze go nie mamy :(

Bardzo fajny ten wózeczek ,łóżeczko też...:tak: Widzę ,że zakupy udane :happy2:

kasiadz to porzadne zakupy zrobiliscie :)

Ja wlasnie wrocilam od przyjaciolki, u ktorej na weekend jest nasza jeszcze jedna przyjaciolka - przyjechala w odwiedziny z 9miesieczna coreczka. I jest kolejna osoba ktora uzywala i sobie chwali bardzo taka wanienke:
Tummy Tub Baby Bath : mothercare- Nursery Equipment, Maternity Clothes & Baby Shop

wszystkie babki zgodznie mowia ze kapie sie bardzo wygodnie, juz od noworodka, dzieci lubily kapiel bo przybieraja pozycje jak u mamy w brzuchu.
Nie wiem czy inwestowac w to "wiaderko" bo dosc drogie jest, jakos sie nie moge pezkonac...

reklama
Do góry