myśle, ze ciocia pomogła… nie rozumiem takich ludzi naprawdęA w jaki sposób potwierdzona ta ciąża? Doedukować to musisz się chyba sama. Nikt Ci tutaj źle nie życzył.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
myśle, ze ciocia pomogła… nie rozumiem takich ludzi naprawdęA w jaki sposób potwierdzona ta ciąża? Doedukować to musisz się chyba sama. Nikt Ci tutaj źle nie życzył.
Od jakiegoś czasu już widać, że dziewczyny, które miały coś sensownego do powiedzenie po prostu milczą bo rozmowa z takimi ludźmi to żadna przyjemność. Człowiek chce pomóc, ale i tak zostanie zje*any za to, że powiedział prawdęmyśle, ze ciocia pomogła… nie rozumiem takich ludzi naprawdępytają się niedoedukowanych a wiedzą lepiej…
ja tez mam opory przed odpowiedzią, przejechałam się tyle razy chcąc dobrzeOd jakieś czasu już widać, że dziewczyny, które miały coś sensownego do powiedzenie po prostu milczą bo rozmowa z takimi ludźmi to żadna przyjemność. Człowiek chce pomóc, ale i tak zostanie zje*any za to, że powiedział prawdęa właściwie to za to, że nie powiedział CZY TEŻ MIAŁ
![]()
Z tego co widać KOLEŻANKA nie potrzebuje rad bo wszystko wie lepiejJeśli ciąża potwierdzona a twoje ft4 wg kolegi wskazuję na ciążę czyli pewnie jest poza normami to polecam szybko się udać do endokrynologa bo ft4 jest bardzo ważne w ciąży i powinno być w normie.