• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Chyba ciaza?

reklama
myśle, ze ciocia pomogła… nie rozumiem takich ludzi naprawdę 🤷‍♀️ pytają się niedoedukowanych a wiedzą lepiej…
Od jakiegoś czasu już widać, że dziewczyny, które miały coś sensownego do powiedzenie po prostu milczą bo rozmowa z takimi ludźmi to żadna przyjemność. Człowiek chce pomóc, ale i tak zostanie zje*any za to, że powiedział prawdę 😂 a właściwie to za to, że nie powiedział CZY TEŻ TAK MIAŁ 🤔

Ostatnia edycja:
Od jakieś czasu już widać, że dziewczyny, które miały coś sensownego do powiedzenie po prostu milczą bo rozmowa z takimi ludźmi to żadna przyjemność. Człowiek chce pomóc, ale i tak zostanie zje*any za to, że powiedział prawdę 😂 a właściwie to za to, że nie powiedział CZY TEŻ MIAŁ 🤔
ja tez mam opory przed odpowiedzią, przejechałam się tyle razy chcąc dobrze 🤷‍♀️ autorzy wiedzą lepiej i ani się waż mieć inne zdanie 🤭😅

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry