reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Chyba narozrabialiśmy? I będzie bobas

Hej jestem tu nowa
Ale pomyślałam że napisze pogadam z kimś tutaj .
Otóż tak wyszło że poniosło nas z małżonkiem trochę za bardzo i teraz zastanawiam się czy nie wyniknie z tego mały bombelek ale wszystkie znaki kalkulatory i przeliczniki na ziemi wskazują że dołożyliśmy do pieca.
Moja ostatnia miesiączka była 16.10 cykle mam różnie 32, 34 dni w 18 dniu cyklu popłynęliśmy🙈 za pierwszym razem pełna profeska z zabezpieczeniem ale za drugim jakoś tak wyszło że poleciało na maxa 🙈. Tak się zastanawiam czy coś z tego wyniknie mam mieszane uczucia z jednej strony fajnie by było mieć maluszka a z drugiej jak pomyślę że znowu pieluszki itp. To się stresuje dzieciaki mamy już odchowane i jest już dość przyjemnie a tu taka sytuacja
Co myślicie ?

reklama
Ale to jest problemem dla was finalnie czy to takie gdybanie?
No bo przecież jest antykoncepcja awaryjna. Też zawsze jakaś opcja, ale no... czas masz ograniczony.
Finalnie jak będzie to się nie załamiemy. Dajemy radę teraz to i z kolejnym sobie poradzimy wiadomo będzie ciężko ale do opanowania

reklama
Do góry