Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Więc trafiłam do przemiłej pani doktor która już ma dziecko i mi kibicuje
Jak na razie nie wysłała mnie na RTG ale użyła jakiegoś tam urządzonka co niby pomaga przy leczeniu kanałów u osób które nie mogą mieć RTG
W sumie fajnie jest, bo się pyta czy któryś zapach, smak nie wywołuje u mnie mdłości

Objaśniala wszystko po kolei..tłumaczyła..podpowiadała...bardzo, bardzo jestem zadowolona( w przeciwienswtwier do jej kolegi po fachu , do ktorego wczesniej chodziłam).
jak mu po raz kolejny próbowałam wytłumaczyć że termin ostatniej miesiączki zupełnie się nie liczy w moim przypadku bo owulację miałam przesuniętą o jakieś 4 tygodnie i wszystkie USG i moje wyliczenia wskazują że jestem w 16 tygodniu to on stwierdził że według badania moja macica ma wielkość jak na 20 tydzień i USG nie jest miarodajne i to lekarze w szpitalu w terminie porodu wg miesiączki określą czy powinnam już rodzić czy nie. mam wrażenie że ich nic nie obchodzi, posprawdzają sobie jakieś daty i im wyjdzie że moje dziecko jest chore bo o 4 tygodnie za małe :/ mogłam nie podawać terminu miesiączki, powiedzieć że nie pamiętam, może nie miałabym wtedy problemów. wkurzył mnie :-(