reklama
Elmo25
Fanka BB :)
Ja cofam do poprzedniej strony i tak muszę klikać, aż w końcu przenosi mnie na jedną z poprzednich stron, albo wyrzuca z forumMy mamy kłopot, bo nam się takie coś nie wyświetla, w ogóle. Sprawdzamy, czy ktoś z was może w to kliknąć i czy to przenosi na jakąś stronę. Od kilku tygodni usiłujemy znaleźć, co to za cholera.
figusia
A nie da się odświeżyć? Mi to wyskakuje właśnie kiedy wracam na poprzednią stronę, wtedy odświeżam i jestem tam gdzie chciałamJa cofam do poprzedniej strony i tak muszę klikać, aż w końcu przenosi mnie na jedną z poprzednich stron, albo wyrzuca z forum

Elmo25
Przy odświeżaniu wyskakuje mi poprzednia strona. To lepiej niż X! Ale wiesz kiedy się o tym dowiedziałam? Jak to napisałaś i spróbowałam, hihi!A nie da się odświeżyć? Mi to wyskakuje właśnie kiedy wracam na poprzednią stronę, wtedy odświeżam i jestem tam gdzie chciałam![]()

figusia
A to ja też nie lepiej - podpięłam się pod twoją wiadomość, bo wrzuciłaś screena tej strony, a ja nie wiem jak zrobićPrzy odświeżaniu wyskakuje mi poprzednia strona. To lepiej niż X! Ale wiesz kiedy się o tym dowiedziałam? Jak to napisałaś i spróbowałam, hihi!ja to w ogóle nie techniczna jestem
dzięki @figusia

reklama
A jakies adbloki na to nie pomoga ?
Podziel się: