reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

ciągłe zmęczenie

Marry90

Zaciekawiona BB
Witajcie przyszłe Mamy, czy Wa również doskwiera straszne zmęczenie ?
Ja od jakiegoś czasu nie mam na nic siły. Zawsze byłam aktywną osobą, najpóźniej wstawałam o 9.00 gdy miałam wolny dzień, a teraz najchętniej bym tylko spała... zastanawiam się czy w ciązy to normalne ?
Jakie badania powinnam zrobić ?

reklama
Cześć Marry90 !
Ja na początku ciąży miałam podobnie. Myślę, że powinnaś zrobić podstawowe badania i koniecznie zacznij brać magnez ;)
Pozdrawiam

Ja mam tak samo, to moja druga ciąża i w pierwszej trz tak było, mój lekarz mówi że to normalne. W drugim trymestrze organizm się troche przyzwyczaja i jest lepiej. A najlepiej się czułam jak już przeszłam na chorobowe i zaczęłam siedzieć w domu. Najlepszy komfort, bo pół godzinki w pozycji leżącej działa cuda a w pracy ciężko o taką :-)

Napisane na EVA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny :) rzeczywiście początek ciąży to było lekkie zmęczenie, natomiast nie można się całkowicie mu poddać :) łatwo usiąść i siedzieć :/ nie mówię ze trzeba biegać maratony ale spacer na zmęczenie jest cudowny ;) pamiętajcie dzidziuś jest w brzuchu ale ciąża w głowie ;**

Też tak miałam, codziennie musiałam iść na drzemke, a i tak potrafiłam być za jakiś czas zmęczona :) Jeśli organizm mówi, że potrzebuję odpoczynku, to nie walcz z tym. W drugim trymestrze jest o niebo lepiej.

do niedawna ćwiczyłam jogę , teraz się zapisałam na joge dla kobiet w ciązy i nie wiem kiedy byłam ostatni raz, ale mnie zmotywowałyście, a ten tekst , że dzidziuś jest w brzuchu a ciąża w głowie zapisałam w notesie <3

Cieszę się ze zapisałaś ;) przypominałam sobie to każdego dnia:) przez ciała ciąże rekreacyjnie chodziłam na siłownie, podkreślam rekreacyjnie:) ćwiczyłam zawsze tylko dla przyjemności, na prawdę watro!!!! Poród jak poród był koszmarny :p ale szybko wróciłam do dawnej siebie dzięki temu ze nie przestałam być sobą :) ciąża to był cudowny czas bo nie dałam się zwariować :) tęsknie do brzuszka czasami bo na prawdę stworzyłam z brzuszkiem super duet ;)

reklama
Ja już o 18 padam, zasypiam gdzie popadnie, śpię do 20, 21, potem w nocy do 1, 2 nie mogę zasnąć... I tak prawie codzień... jeszcze dopadło mnie przeziębienie to jeszcze dłużej śpię, co przy przeziębieniu ciążowym jest bardzo ważne.

Gesendet von iPhone mit Forum BabyBoom

Do góry