93kora
Moderator
Nie bo trolle też sąPrzyjaciółka się wstydzi wszystkiego i boi, namawiałam ją żeby sama napisała na forum mówiąc że nikt jej nie zje, tu są same kobiety ale po x czasie uległam i napisałam
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie bo trolle też sąPrzyjaciółka się wstydzi wszystkiego i boi, namawiałam ją żeby sama napisała na forum mówiąc że nikt jej nie zje, tu są same kobiety ale po x czasie uległam i napisałam
Co fakt to fakt hahaNie bo trolle też są![]()
Serio mierzy temperaturę i robi testy owulacyjne żeby uniknąć ciąży? Zawsze mi się wydawało, że testy robią te, które chcą zajśćTemperaturę mierzy i robi testy owu ale i tak się boi
Alez oczywiscie, pelno kobiet nie chcacych zajsc w ciaze korzysta z tych metod jako naturalnej formy antykoncepcjiSerio mierzy temperaturę i robi testy owulacyjne żeby uniknąć ciąży? Zawsze mi się wydawało, że testy robią te, które chcą zajść
Ale o tabletkach albo jakichś innych metodach bardziej skutecznych nie pomyślała?